С новогодишните обещания на първо място в съзнанието на мнозина,

...
С новогодишните обещания на първо място в съзнанието на мнозина,
Коментари Харесай

Най-важните диетични промени, които американците ще направят през 2024 г.

С новогодишните обещания преди всичко в съзнанието на мнозина, над една трета (34%) от хората считат, че диетата им ще бъде най-предизвикателната за възстановяване тази година, повече от техните сантиментална връзка (22%) и даже кариерата им (9%), демонстрират нови проучвания.

Проучване измежду 2000 участници откри, че диетичните промени са преди всичко и в центъра на 2024 година — правенето на по-етични избори на храна е най-голямата цел за годината за съвсем шест от 10 (57%) респонденти, следвана от развиването на по-екологични ежедневни привички (56%) и ограничение на потреблението на алено месо (37%).

И 63% евентуално ще заменят това, което употребяват сега, с по-здравословни други възможности, като 67% възнамеряват да създадат най-малко три здравословни размени.

Тези размени включват ястие на повече пуешко месо вместо свинско (31%), пиянство на повече вода вместо сладки питиета (62%), подготвяне на домакински дресинг за салата вместо платен от магазина (59%) и ястие на плодове вместо бонб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР