С ново обвинение се сдоби задържаният под стража с определение

...
С ново обвинение се сдоби задържаният под стража с определение
Коментари Харесай

Ново обвинение и за незаконно притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси на арестуван наркоразпространител

С ново обвиняване се снабди арестуваният под стража с определение на Варненския областен съд наркоразпространител К.М., откакто Окръжната прокуратура във Варна го притегли като обвинен и за нелегално държане на преправен в огнестрелен газов револвер със заличени номера, 4 патрона, диаметър 9 мм, снаряди с проектил и 7 патрона, кабилър 9х18 мм.

Престъплението по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години.
29-годишният К.М. към този момент е притеглен като обвинен за държане за разпространяване и за разпространяване на марихуана и амфетамини – продължавано закононарушение по член 354а, алинея 1, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс, откакто на 25 юни тази година полицията открила двама клиенти, които същата вечер купили от К.М. марихуана.
При изискванията на необходимост било осъществено претършуване в дома на обвинения, с цел да му се попречи да унищожи или укрие наркотичните субстанции. В дома му са открити и конфискувани 53,31 грама марихуана и 69 таблетки, както и бяло вещество, производни на амфетамина, с тегло 37,87 грама.
Тогава Окръжната прокуратура внесе искане във Варненския областен съд, който със свое определение взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 29-годишния наркоразпространител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР