С ново гадже се е обзавел синът на Дарина Павлова

...
С ново гадже се е обзавел синът на Дарина Павлова
Коментари Харесай

Синът на Дарина Павлова с ново гадже

С ново гадже се е обзавел синът на Дарина Павлова Илия-Калоян. Той се появи с новата кокона на рождения ден на майка си Дарина Павлова, която чукна 60 години. Мадам Мулти отпразнува през вчерашния ден юбилея си в стеснен фамилен кръг единствено с най-близките. На купона Павлова предложения децата си, техните мъже и новото гадже на сина си Илия Калоян.

Дни по-късно актрисата ще направи следващото блестящо празненство, на което ще предложения и обичания си еластичен хирург, с който в последно време е в доста близки връзки - Джовани Ангиолини.

На вчерашното празненство с изключение на Паола и Венцислава участва и гаджето на сина на Дарина - Илия-Калоян Павлов. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписала единствено с букви. За нея се знае, че е близка с Илия най-малко от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

" Илия-Калоян е доста любвеобилен и постоянно дава всичко от себе си в една връзка ", споделя за него Мадам Мулти, която не всеки път е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предходната му възлюбена Аби Майс, с която Илия-Калоян даже обмисляше брак и семейство, само че майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и единствено месец по-късно Аби си имаше ново гадже - богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея срещна с майка си, до момента в който Павлова още живееше за непрекъснато в Рим.

Илия Павлов-младши е харесван от девойките освен поради парите си, само че и поради уменията, които има. Само месец откакто приключи бакалавърската си степен, Павлов-младши стартира работа в една от най-известните кино компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Илия-Калоян завоюва длъжността шеф " Международни продажби " във филмовия колос " Милениум филмс ", писа " България Днес ". Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е към 200 000 $. Любопитна детайлност е, че като ученик на Университета на Колорадо милионерският наследник е изучавал математика и стопанска система.

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил извънредно бързо комисията, като считал големи суми мислено. Веднага откакто се дипломира, синът на Дарина Павлова стартира стаж в фамозната организация за ръководство на гении Wime-img. Именно там, в отдел " Глобална интеграция и тактика ", Илия Павлов-младши се " влюбва " в маркетинговия отрасъл на развлекателния свят, както самичък е декларирал в CV-то си. Сред околните другари на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и доста други холивудски звезди.

" Много пъти съм приказвал с тях, даже съм се пробвал и аз да фотографирам. Сега съм им нещо като началник ", смее се Илия-Калоян. " Не съм направила нищо, с което да поддържа Илия. Той самичък си отвоюва позициите в специалността, не му се греша и в персоналния живот. Да се оправя, огромен мъж е към този момент ", разяснява възпитателно Дарина Павлова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР