С нови правила и оригинални епизоди стартира новият сезон на

...
С нови правила и оригинални епизоди стартира новият сезон на
Коментари Харесай

„НеСемейни войни” стартира сезона с изцяло нови правила

С нови правила и истински епизоди започва новият сезон на обичаната фамилна телевизионна игра на 15 януари в 18.00 ч. Този път в специфичното издание „ НеСемейни войни” несемейни тимове ще мерят сили един против различен в опит да разгадаят какво са дали отговор запитаните 100 индивида. Общото сред участниците е, че всички те са обединени в тематични тимове. Волейболистки, сумисти, танцьори, артисти, готвачи и кореспонденти ще премерят сили и разсъдък в специфичните “НеСемейни войни” от понеделник по NOVA.

На 15 януари стартира първият в историята на предаването шампионат, в който ще вземат присъединяване четири тима. Те ще играят на правилото всеки против всеки и всяка точка от всеки рунд ще се прибавя към тяхното класиране. На финала ще завоюва този тим, който е събрал най-вече точки от срещите и бързи пари. В епизодите ще забележим да се състезават по необикновен за тях метод тимовете на известни български сумисти, волейболистки, танцьори и артисти.

След този шампионат, феновете ще видят в деяние първенците на предаването за последните 2 години, които още един път ще ги забавляват, само че не против кого и да е, а против тимовете на едни от най-хубавите готвачи на България – Манчев, Шишков, Ути, Лора и Стоян, както и против най-хубавите кореспонденти от „ Господарите на ефира” – Боби Ваклинов, Влади, Дани, Ева и Пополина Вокс.

Предстоят изненади с още два звездни тима, които ще мерят сили против най-хубавите тимове на „ Семейни войни” – този на докторите от хитовия български сериал „ Откраднат живот” и специфичен тим на предаването „ Аз обичам България”. Кои ще са участниците следва да разберем напълно скоро, само че едно е несъмнено – с изключение на артисти, те имат мощен спортен дух, предпочитание за победа и дават обещание доста положително въодушевление на феновете.

И през този сезон няма да има въпрос, който към този момент е излъчен и задаван на участниците. Крайно другите отговори на мъжете и дамите по тематики, в които единият пол е обичайно по-силен, провокират мощни страсти и развлечение в студиото, както и у феновете. Леките коли и шофирането водят до огромни бисери измежду дамите, а тематиките, свързани с организацията на дамското всекидневие, готвенето и други тематики от бита пък предизвикат непредвидени реакции у мъжете.

„ В сегашния сезон сме подготвили доста повече въпроси, заложени единствено към мъже или дами, които несъмнено са много провокативни, тъй като от една страна знаеш отговора, само че от друга – не се осмеляваш да изречеш на глас. Участниците изпадат в комични и неловки обстановки, а някои от тях съчиняват страхотни бисери, изправени пред алтернативата да кажат думата, или да прецакат тима, давайки Х”, разяснява продуцентът на предаването Атанас Маринов. Той добавя, че от всички задавани на 100 индивида въпроси за новия сезон, които са над 5 хиляди, единствено най-хубавите, смешните и в същото време близки до всекидневието на хората влизат в ефир.

Очаквайте специфичните „ НеСемейни войни” от 15 януари по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР