С нови дръвчета и храсти е облагородено междублоково пространство на

...
С нови дръвчета и храсти е облагородено междублоково пространство на
Коментари Харесай

Облагородиха междублоково пространство в Южен СНИМКИ

С нови дръвчета и шубраци е облагородено междублоково пространство на ул. „ Кукуш “ в регион „ Южен “. Засадени са няколко ясена, както и цъфтящи в разнообразни багри ружи, керии и рози.



В днешната акция се включиха шефът на „ Градини и паркове “ Веселин Козарев, заместникът му инж. Георги Николаев и ландшафтният проектант Десислава Танчева. Заедно с тях бяха и поданици от квартала – част от жителите, които преди няколко месеца настояха пред общинското дружество да им помогне за облагородяване на зелената повърхност към домовете им.



И до момента там са полагани грижи. Хората даже сами са садили растения, боядисали са оборудванията на детския ъгъл, само че считат, че мястото има капацитет да стане по-привлекателно.



„ Обещахме и изпълняваме поетия ангажимент. Поемаме грижата за постоянното поливане и положителното развиване на новите насаждения. Наесен ще засадим още дървета и шубраци. Скоро ще подменим и няколко остарели пейки “, сподели Веселин Козарев.



Той увери, че в предприятието откликват на всяко декларирано предпочитание от страна на пловдивчани за подпомагане при облагородяване на междублоковите пространства. Телефонът на „ Градини и паркове “ е 032/624 301.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР