С новата процесът по регистрация е в няколко лесни стъпки.

...
С новата процесът по регистрация е в няколко лесни стъпки.
Коментари Харесай

Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн

С новата процесът по регистрация е в няколко лесни стъпки. Платформата предлага два метода за идентификация и сключване с Евротръст или Хардуерен дипломиран електронен автограф (КЕП).

С сполучливото довеждане докрай на онлайн регистрацията, бизнес клиентът открива разплащателна сметка в желана от него валута - лв., евро или щатски долари (без такса за откриване) и получава безвъзмезден достъп до ОББ Онлайн. Също по този начин има опция и за спомагателен избор на подобаващ бизнес пакет и дебитна карта.

" Онлайн регистрацията на бизнес клиенти е нова страница в връзките с българските компании от всички сегменти. Това е естествено продължение на цялостната ни тактика за цифровизация и дава отговор на условията на бизнеса за улеснена, сигурна и напълно цифрова услуга. ", съобщи Десислава Симеонова, изпълнителен шеф " МСП банкиране " в ОББ.

С новата цифрова платформа клиентите получават цялостно цифрово преживяване: регистрация, активиране на ОББ Онлайн и номиниране на консуматори и техните права, транзактиране и заявяване на спомагателни артикули и услуги посредством ОББ Дигитален портал и ОББ портал Търговско финансиране.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР