С нова, още по-екологична визия AES България дава знак за

...
С нова, още по-екологична визия AES България дава знак за
Коментари Харесай

AES представи още по-екологична визия

С нова, още по-екологична визия AES България дава знак за ускорение на преследването на по-зелени и по-интелигентни енергийни решения. Американската корпорация, част от която е притежателят на една от най-модерните въглищни централи в България край Гълъбово и на най-големия вятърен парк у нас край каварна, показа във вторник новата си бранд еднаквост, отразяваща уговорката ѝ за преход към по-добро и по-устойчиво енергийно бъдеще.

Компанията напомня ролята си за покриването на енергийните потребности на клиентите си в България посредством по-надеждни и по-ефективни решения, посредством нововъведения и нови цифрови технологии.

AES е водеща в енергийната промишленост с редица реформаторски решения във ВЕИ, дигитализацията и съхранението на сила с акумулатори, напомнят от сдружението. За образец дават Fluence ( " Флуенс " ), взаимна компания на Siemens ( " Сименс " ) и AES, която е международен водач в системите за предпазване на сила с 2.5 гигавата в развой на създаване и създаване.

" Енергията към този момент не е въпрос на търсене и предложение, тя е партньорство ", показват от AES и напомнят съдействието със своите клиенти и другите заинтригувани страни.

" През годините на своето наличие в България AES е потвърдила своя ангажимент към сигурността на доставките и енергийната самостоятелност на страната. Нашите съвременни уреди са едни от стълбовете на българската енергийна система и ние се гордеем, че осигуряваме чисти и надеждни енергийни решения на нашите сътрудници и клиенти в България. Нашето ново лого демонстрира нашата отдаденост освен на енергийния бранш, само че и на общностите, за които работим ", разяснява Оливие Маркет, президент на AES България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР