С нов, секси мъж се обзаведе най-известната българка в Холивуд.

...
С нов, секси мъж се обзаведе най-известната българка в Холивуд.
Коментари Харесай

Вижте с кого е Мария Бакалова, докато гаджето й тренира за Денсинг старс“

С нов, секси мъж се подреди най-известната българка в Холивуд. Мария Бакалова се любува на компанията на грациозен джентълмен в Канада, до момента в който гаджето й Валери се поти от напрежение у нас преди дълго чакания старт на „ Денсинг старс “ на 20 февруари.



Каскадьорът, който ще пали дансинга всеки вторник дружно с още куп български звезди, евентуално не подозира кой се навърта към обичаната му.  Световните медии също мъчно познаха, че мъжът до Мария е артистът Себастиян Стан, тъй като е неразпознаваем. Дегизиран с руса перука, той се появи по улиците на Торонто като младия Доналд Тръмп за фотосите на кино лентата „ Стажантът “. Бакалова пък се превъплъти в първата му брачна половинка, модела Ивана, облечена в екстравагантно алено палто и качена върху златни сандали. Парараците ги уловиха сред два дубъла, потънали в сладки приказки до кадилак с буквите на Тръмп DJT.









Дали Мария ще се поддаде на чара на Себастиян, времето ще покаже. Междувременно гаджето й Валери също ще би трябвало да се оправи с изкушенията в „ Денсинг старс “, където ще бъде в двойка със секси професионална танцьорка. В предходни сезони на риалитито рисковата непосредственост сред някои от участниците се оказа съдбовна и приключи с брак за предприемача Петко и танцьорката Яна. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР