„С номер 18 получихме ясна и конкретна задача от Централната

...
„С номер 18 получихме ясна и конкретна задача от Централната
Коментари Харесай

Георги Свиленски: С номер 18 получихме ясна задача - първо място и осем евродепутати

„ С номер 18 получихме ясна и съответна задача от Централната изборна комисия - първо място и осем евродепутати. Всичко друго е въпрос на работа и готовност от наша страна. С номер 18 българските жители имат опция да гласоподават за една обективна България ". Това съобщи ръководителят на Националния предизборния щаб на Българска социалистическа партия и зам.-председател на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в ЦИК.
По думите на Христо Проданов, моделът от последите 10 години, който разяжда държавните и общинските системи в България, може да бъде изменен. „ С номер 18 на европейските избори ще дадем начало на този развой, в който България ще се освободи от порочното ръководство ", безапелационен бе той.
„ Който си слага високи цели, той ги реализира ", сподели от своя страна националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов. По думите му с номер 18 на европейските избори Българска социалистическа партия ще посрещне провокациите, които слагат българските жители. „ Разбира се, ще отговорим на провокациите с победа ", заключи Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР