С Николай Ненчев сме приятели от 20 години. Правил съм

...
С Николай Ненчев сме приятели от 20 години. Правил съм
Коментари Харесай

Евгени Минчев за скандала с апартаментите: Не намирам тези хора за виновни

С Николай Ненчев сме другари от 20 години. Правил съм и сватбата му. Има леко пресилване. Аз не съм пиар на Ненчев. Той има собствен пиар екип. Съветвал съм го за някакви нещо, само че това е било другарски. Така пиар специалистът Евгени Минчев разяснява пред Нова телевизия слуховете, че е поканен за пиар на претендента за евродепутат и някогашен министър на защитата. Той добави, че Ненчев е един просветен и сериозен човек, който не може да си разреши даже погрешно подбрана вратовръзка, само че го поучава да се усмихва повече.

Правя политически пиар от 25 години. Не мога да кажа имена. Българският политик има предпочитание да се направи на по-беден от гласоподавателите си. Това не е хубаво. Избирателят има потребност от това да види един образец, който да последва, счита Минчев.

Той разяснява и абсурда с евтините жилища на политици и магистрати. Не намирам тези хора за отговорни, по отношение на жилищата, които са получили. Напълно обикновено е човек да се пазари за това, което желае. Едно нещо някъде коства 1000 евро, а на друго 500 евро. Съгласен съм обаче, че би трябвало да се потърси от кое място някой има такива средства, с цел да си купи този апартамент, счита Евгени Минчев.

Минчев направи коментар и по случая с търсената Ружа Игнатова. Тя е упрекната в пране на пари и правене на пирамида. Ние сме доста близки другари с Ружа. За мен моралът изисква човек да показва другарството си тогава, когато е належащо. Всички се обърнаха против нея. Всички я изоставиха. Не мога да знам какво Ружа прави отвън моите събития. С мен е била безусловно правилна. Показвала е почитание към мен. Бил съм водещ на доста нейни събития, сподели още Минчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР