С невиждано отдавна единодушие врачанските социалистите издигнаха кандидат за кмет

...
С невиждано отдавна единодушие врачанските социалистите издигнаха кандидат за кмет
Коментари Харесай

Врачанските социалисти издигнаха шефа си за кмет

С невиждано от дълго време единогласие врачанските социалистите издигнаха претендент за кмет на града общинския си и регионален ръководител Иван Иванов. На извършената през днешния ден конференция, те подредиха и листата си и за общински съветници, които ще вземат участие във вота през есента.

Иван Иванов получи цялостна поддръжка и от управлението на Българска социалистическа партия посредством присъстващите на конференцията заместник-председател на алените Атанас Зафиров и организационния секретар Борислав Гуцанов.

“Трябва да си върнем Враца и тя да стане още веднъж алена, съобщи пред присъстващите социалисти Борислав Гуцанов. След 8 години ръководство на ГЕРБ, с изключение на ремонт на половината център на града, нищо друго не се е случило, а партията на Бойко Борисов отново издига за трети мандат настоящия кмет Калин Каменов. ”

Българска социалистическа партия във Враца съобщи, че още веднъж желае да възроди стопанската система на общината и да я превърнем в привлекателно място за живеене и Враца да се трансформира в емблематично място за България, а не град, непрекъснато подлаган на тествания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР