С невиждан досега у нас аудио-визуален спектакъл, участие на много

...
С невиждан досега у нас аудио-визуален спектакъл, участие на много
Коментари Харесай

Невиждан аудио-визуален спектакъл на премиерата на glo™ hyper X2 в България

С невъобразим до момента у нас аудио-визуален театър, присъединяване на доста музикални звезди и неповторими прекарвания, БАТ България показа екслузивната премиера на glo™ hyper X2 – последната иновация в технологията за нагряване на тютюн на компанията.
 


Бляскавото събитие събра на едно място в неповторима зона на Serdika Center в столицата над 700 посетители, измежду които представители на медиите, бизнес средите и едни от най-популярните всемирски персони у нас. Всички те се потопиха в света на glo™, ставайки част от незабравимо събитие и формат.
 

Част от премиерата на glo™ hyper X2 бяха родни и международни актьори, които показаха по занимателен и футуристичен метод главните аспекти на устройството, неговия дизайн, цветове и съществени функционалности. Атрактивна анимация, светлинно и музикално шоу, потребление на „ аватари “, 360-градусова прожекция, кулинарен и барман пърформанс, бяха единствено част от елемените, употребявани за демонстриране на технологията, опциите и по-малко рисковия профил* при glo™ hyper X2. Всичко това акцентира и слогана на спектакъла - „ Make it your way. “

 

Премиерата на glo™ hyper X2 беше последвана от седем „ after-party “ събития в едни от най-популярните клубове в страната, в градовете София, Пловдив и Варна  с присъединяване на огромни международни и български звезди като Mark  Knight, Les Twins, Азис, Галена, Pavel & Venci Venc, Меди и доста други.
 

Иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ hyper X2 се предлага в комерсиалната мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, измежду които The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се откри на www.myglo.bg
 

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( “Boost “), светодиоден знак за положението на батерията, новаторски механизъм за хигиена, и е бъде налично в разнородни цветови комбинации.
* Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.
БАТ България е част от водещата компания за потребителски артикули British American Tobacco PLC. с марки, продавани на над 200 пазара по свeтa. На българския пазар БАТ България заема лидерска позиция в тютюневия бранш.
 
18 Ное 20224018 Ное 202213318 Ное 202221517 Ное 202265716 Ное 2022119115 Ное 2022734КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022153515 Ное 202234618 Ное 202270424 Sep 20222785
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР