С невероятно шоу и участие на звездни наши гости ще

...
С невероятно шоу и участие на звездни наши гости ще
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Желая Ви една страхотна Нова година

С необикновено шоу и присъединяване на звездни наши посетители ще изпрати тази година известна телевизия.

Желая една страхотна Нова година – неповторима, сполучлива, доста здрава и такава, каквато в никакъв случай не сте преживявали “. Това пожелава за всички огромният и обичан български артист Веселин Маринов, който ще бъде част от впечатляващия край на 2023 година, който NOVA ще сложи с празничната си стратегия на 31 декември от 22:30 ч.

Водещи на специфичното издание „ Гала вечер на NOVA ” ще бъдат емблематичната Гала, а неин сътрудник ще бъде известният футболист и любим на публиката Валери Божинов.

Програмата в действителност ще е забележителна. Наред с водещите Гала и Божинов и Веселин Маринов, искра в шоу програмата ще прибавят надарените актьори Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти.

С обилие от положително въодушевление и доста музика ще се включат и още от най-любимите български реализатори –  Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин.

Специалното празнично издание на NOVA кани феновете да честват дружно и да изпратят годината с усмивки и положителни пожелания.

В първите минути на 2024 година въодушевление ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път дружно на една сцена през ноември в София, с цел да изпълнят най-големите си шлагери в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР