С нестандартно обещание започна вторият сезон Пееш или лъжеш“ в

...
С нестандартно обещание започна вторият сезон Пееш или лъжеш“ в
Коментари Харесай

Рачков към Мария Игнатова: Ще те закарам пак на Малдивите

С ексцентрично заричане стартира вторият сезон „ Пееш или лъжеш “ в ефира на Нова ТВ. Ще те закарам отново на Малдивите, обърна се водещия Димитър Рачков към дългогодишната си интимна партньорка Мария Игнатова. Днес те още веднъж се събраха пред камерите, само че в разнообразни функции.

Припомняме, че през февруари 2009 година двамата оповестиха пред седмичното списание „ Стори “, че имат интимна връзка и даже живеят дружно. През август 2017 година, след 8 години, Димитър Рачков и Мария Игнатова приключват връзката си за известно време. През май 2018 година двамата още веднъж стартират да се появяват дружно на обществени места, а 3 месеца по-късно прекарват лятото дружно в Тоскана, Италия с другари. През септември 2018 година Димитър Рачков и Мария Игнатова се събират да водят „ Господари на ефира “ след 7 години неявяване като екранна двойка.

Мария Игнатова обаче този път няма да е водеща, а част от панела. Той се състои от 5 съветници, които насочват посетител звездата кой съгласно тях е артист и кой не е. Постоянните съветници са трима – Иван, Андрей и Мария. Във всяко предаване имаме и двама посетители. В първото предаване посетители сме аз и Наталия Симеонова. Тя не е взела участие в такова предаване до момента. Ние от 12 години не бяхме си говорили с нея, описа продуцента Маги Халваджиян.

Той обаче се обърна към Рачков за какво споделя панел, а не съветници. Не е ли питал Мария, да знае по какъв начин е вярно. Тя нищо не ми е споделила, затваря ми телефона, призна пък Рачков.

Тази вечер Веселин Маринов ще бъде главен посетител звезда.

Новият сезон ще има 10 епизода. Бонусът ще е за Нова година, когато всички, които завоюват, ще се съберат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР