С неприятни новини бяха посрещнати атлетите в Русе вчера сутринта.

...
С неприятни новини бяха посрещнати атлетите в Русе вчера сутринта.
Коментари Харесай

Вандали вилняха на стадион в Русе

С неприятни вести бяха посрещнати спортистите в Русе през вчерашния ден сутринта. Медалистката в овчарския скок от национални шампионати в другите възрасти Йова Петрова показа във “Фейсбук ”, че незнайни причинители са накъсали част от скочището за пастирски скок и са откраднали платнището за скок височина, без което съсипването на атлетическите принадлежности ще продължи. Тя прикани и причинителите на това действие да си понесат следствията. Атлетката разгласява и фотоси.

“Отношението към спорта в България събрано в няколко фотоси (снимките са от през вчерашния ден направени към 6ч. и от тази сутрин). Няма думи с които да опиша какъв брой съм ядосана, разочарована и възмутена... Често упражняваме в условия, в които никой различен състезател в Европа не би упражнявал. Добре че хората които се занимават със спорт в България са задоволително стимулирани, тъй като другояче доста от дълго време биха се отказали, поради постоянно невъзможните изискванията в които им се постанова да упражняват.

Та през днешния ден денят ми стартира по следния метод, треньорът ми ми звъни и оповестява, че някой през нощта е накъсал част от скочището по пастирски скок, взел е платнището на това по висок и е откраднал спомагателната възглавница, която го покрива. Не можах да допускам, че някой е допустимо да направи такова нещо...

Скочищата, намиращи се на градския стадион са на повече от 10 години, леко амортизирани, само че са единствената база с която разполагаме скачачите по пастирски и висок скок от Русе. Без платнищата тази зима може да се амортизират още повече, заради влагата и леда, това би означавало, че ще останем без съоръжение.

Как и за какво на някого му е хрумнало да съсипе това спортно съоръжение.... Не мога да си го обясня....

Вандалите, които са го създали, би трябвало да си понесат следствията!!! ”, написа Петрова във “Фейсбук ”.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР