С неприличен тон и недостойни думи, на фона на кадри

...
С неприличен тон и недостойни думи, на фона на кадри
Коментари Харесай

Изплюха Се В Лицето На България! Водеща Медия В Наша Съседка Сипе Грозни Обиди За Страната Ни! Нарекоха Българите

С непристоен звук и недостойни думи, на фона на фрагменти от визитата на Президента на Република България в Скопие Верикиос съобщи „ че това е министър председателят на България – Борисов, телохранителят, мутрата, който желае да превземе гръцката черква и има демоничен проект дружно с Албания, Сърбия и Турция да съсипят договарянията сред Атина и Скопие по отношение на името „ Македония “.

По време на целия му коментар не спираха фрагментите от визитата на Румен Радев, именуван от него министър председател на България. На фрагментите, в които българският президент сервира златни дарове на монаси, гръцкият публицист разяснява: „ Виждате ли, по какъв начин дава на поповете златни украшения, с цел да ги подкупва. Затова Борисов толкоз постоянно се вижда с Ердоган. "

Едва най-после дадоха фрагменти от визитата на премиера за откриването на „ Желязната черква “ в Истанбул.

Българите в Гърция се възмущават от безотговорното държание за този публицист, който изрича отзиви по отношение на българските политически лица, без даже да може да ги разпознае образно, заяви " Български вести ".

Председателят на Сдружение на българите на остров Крит Петър Анастасов сезира българското посолство и външно министерство за неприемливото държание на гръцкият публицист.

„ Осъждаме крайните националистически изявления на Верикиос и имаме вяра, че единствено с договаряния и добър звук могат да се решат проблемите ни, освен с „ името Македония “, само че и всички, които имаме на Балканите! “, съобщи Анастасов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР