С неочаквани размисли изпрати противоречивата 2020 г. Нора Недкова. Мис

...
С неочаквани размисли изпрати противоречивата 2020 г. Нора Недкова. Мис
Коментари Харесай

Нора Недкова: Разбрахме, че можем и с по-малко. Научихме си урока!

С непредвидени размишления изпрати спорната 2020 година Нора Недкова . Мис Плеймейт 2017 не пропусна да показа своите метафизичен разсъждения по тематиката за консуматорското общество , което в последна сметка получава своето отмъщение.

Ето какво написа във Facebook хубавицата в първите часове на Новата година:

Снощи изпратихмe година, от която всеки един от нас имаше потребност... Година, в която да прогледнем смисъла на значимите неща в живота, тъй като ние, хората, се превърнахме в едно консуматорско общество.  Консумираме движимости, бързи коли, бързи храни, бърза мода, бърз интернет,бърза обич .

Животът ни беше толкоз бърз, че забравихме да бъдем щастливи и положителни ! Защото, в случай че бързо се качи фотография в обществените мрежи, бързо всеки ще види какъв брой благополучен си. Един бърз like стана по-голям от една същинска усмивка. Изгубихме сe в този бърз консуматорски свят и намалихме звука на сърцето си...  Затова получихме урок... Научихме урок! Всеки по друг метод за себе си...

Докато лaмтяхме за повече, разбрахме, че можем и с по-малко! Разбрахме, да ценим какво имаме, кого имаме. Надявам се всеки да помни този урок, когато всичко стартира да се връща постарому, тъй като ориста ще ни изпита още веднъж някой ден! Честита Нова Година!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР