С навлизането в нов етап от живота си, все повече

...
С навлизането в нов етап от живота си, все повече
Коментари Харесай

Лекар разкрива какво искат жените за гърдите си

С навлизането в нов стадий от живота си, от ден на ден дами на възраст над 40 години избират да усилят гърдите си. Пластичният хирург доктор Ризал Джохан споделя: „ При нас идват както млади дами, които към момента не са имали деца, по този начин и такива, които към този момент са родили децата си. Но тези две възрастови групи постоянно имат разнообразни аргументи да желаят интервенцията. "

Какво желаят дамите?
Д-р Джохан споделя, че по-младите дами, на възраст от 20 до 23 години, по-често имат по-тежка хипоплазия (недоразвитост) на гърдата. С други думи, те нормално имат доста дребни гърди и желаят да поправят тази неправда. Докторът признава, че дребен % дами идват при него с вродени болести на гърдите.
При по-възрастните дами доктор Джохан вижда типичните терзания по отношение на обвързваните с възрастта промени във външния тип на гърдите. Стареенето предизвиква загуба на размер и тъканта на гърдата стартира да провисва. Това нормално е обвързвано със следродилна дефлация на гръдната тъкан след бременност и кърмене, само че също по този начин може да бъде породено от гравитацията с течение на времето.
Докторът споделя, че въпреки че няма нищо неприятно в това да си поставите гръдни импланти, преди да имате деца, кърменето може да се трансформира в проблем. Повечето дами могат да кърмят след имплантиране, само че според от редица фактори някои от тях не могат да кърмят пълноценно след интервенцията.

Гръдни импланти за над 40-годишни
„ Много дами над 40 години се тормозят дали слагането на гръдни импланти може да попречи на мамографията “, споделя д -р Джохан. „ По отношение на мамографиите с течение на времето увеличението на гърдите е безвредно “, споделя той и прибавя, че всекидневно пластичните хирурзи слагат имплантите под мускула.
Ако сте в тази възрастовата група и обмисляте гръдни импланти, уведомете вашия мамограф, че имате импланти, преди да ви прегледа. Той ще употребява специфични техники, когато прави фотоси на гърдите ви, тъй че имплантите да не пречат на способността на рентгенолога да открие проблемите, в случай че има такива.
Понякога дамите се опасяват, че работата на апарата за мамография може да раздра или измести имплантите им, създавайки потребност от коригираща интервенция. Но доктор Джохан споделя, че това няма по какъв начин да се случи.
Имплантите обаче нормално имат период на валидност. Специалистът разкрива, че вероятността да би трябвало да се подменят след 10 години е по-малка от 10%. Той споделя, че в случай че забележите някакви промени по време на независим обзор на гърдата, би трябвало да се консултирате с вашия доктор.
„ С остаряването на един имплант външната обвивка може да загуби издръжливост и да изтече “, споделя д -р Джохан. "Когато целостта на външната обвивка се утежни, имплантът се счупва по -лесно. "
Например, в случай че една жена е получила имплантите си преди 25 години и в този момент отива на мамография, вероятността от скъсване се усилва. Освен всичко материалът за импланти преди 25 години не е бил толкоз здрав като този, който биха ви поставили през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР