С навлизането на крипто пазара във втория месец на 2024

...
С навлизането на крипто пазара във втория месец на 2024
Коментари Харесай

Топ трендинг монети от 25 януари до 31 януари 2024 г: ApeMax, Coq Inu, Bonk, Pepe Coin, Snek, Toshi и Myro

С навлизането на крипто пазара във втория месец на 2024 година ентусиазмът измежду криптохолиците продължава да пораства.

Макар че февруари наближава бързо, крипто почитателите са съсредоточени върху инспекцията на най-актуалните меме монети през тази седмица от 25 януари до 31 януари 2024 година



Меме монетите, в миналото занимателна ниша в криптовалутното пространство, се трансфораха в конкурентна сцена, където плановете търсят внимание, като оферират новаторски функционалности. Използвайки най-новите пазарни трендове и данни от крипто графики, в тази публикация ще разгледаме най-актуалните меме монети през последната седмица на януари 2024 година и какво прави тези монети известни в крипто общността. Ще се потопим в открояващите се играчи, като Bonk, Myro и ApeMax – монета в предварителна продажба, известна с неповторимата си функционалност “Boost-to-Earn ”.

Топ монети с най-популярни меме от 25 януари до 31 януари 2024 година

  1. ApeMax (APEMAX) – Популярна поради функционалността “Boost-to-Earn ”
  2. Coq Inu (COQ) – Меме монета на тематика кокошки в C-веригата на Avalanche
  3. Bonk (BONK) – Първата монета на тематика куче в блокчейна на Solana
  4. Pepe Coin (PEPE) – въодушевена от известното меме “Pepe the Frog ”
  5. Snek (SNEK) – монета на тематика змия в блокчейна на Cardano
  6. Toshi (TOSHI) – кръстена на котката на основния изпълнителен шеф на Coinbase
  7. Myro (MYRO) – кръстена на обичаното куче на съоснователя на Solana

ApeMax (APEMAX)

ApeMax, стартирана през 2023 година, доближи над 10,000 притежатели на токени, което демонстрира възходящата ѝ известност в крипто общността. Това, което отличава ApeMax от другите обичайни мемори монети, е нейният неповторим механизъм за “Boost-to-Earn “ стейкинг . Този протокол за стейкинг дава опция на потребителите да укрепват обичаните си субекти и вероятно да печелят награди.

Незабавният достъп до токените след покупката и извънредните отстъпки за ранните купувачи посредством Early Bird Loot Boxes в допълнение отличават ApeMax. Понастоящем притежателите на токени на ApeMax са стейкнали 4.2 милиарда токена.

Coq Inu (COQ)

Характерен с токена си на тематика кокошка, Coq Inu оперира в C-веригата на Avalanche. Coq Inu се нарежда като видна меме монета в границите на екосистемата Avalanche. Пазарната капитализация на COQ е над $81 милиона.

Bonk (BONK)

Пусната на Коледа през 2022 година, Bonk, меме монета, основана на Solana, с амулет кучето шиба ину, означи забележителен напредък. Понастоящем Bonk е третата по величина меме монета по пазарна капитализация с над $600 милиона.

Монета Pepe (PEPE)

Вдъхновена от известното меме “Pepe the Frog ”, Pepe Coin, показана през 2023 година, означи внезапен растеж на пазарната капитализация с над $432 милиона. Тя се подрежда до Bonk като четвъртия по величина меме токен по пазарна капитализация.

Snek (SNEK)

Дебютирал в блокчейна на Cardano през февруари 2022 година, Snek се отличава като план, управителен от общността, с пазарна капитализация от над $71 милиона. Snek няма авансово разпределени токени за екипа.

Toshi (TOSHI)

Именуван на личната котка на основния изпълнителен шеф на Coinbase Брайън Армстронг, която е кръстена на Сатоши Накамото, псевдонимното име на основателя на Биткойн, Toshi е позициониран в блокчейна на Base. Пазарната капитализация на Toshi е почти $52 милиона.

Myro (MYRO)

Наречена на най-скъпото домашно куче на съоснователя на Solana Радж Гокал, Myro е нова меме монета, която набира известност в блокчейна на Solana и може да се похвали с пазарна капитализация от към $189 милиона.

Как да открием трендовете при мемо монетите?

За да изпреварят кривата и да разпознават тенденциозните меме монети, крипто запалянковците могат да употребяват тези тактики:

  • Проверявайте платформите за крипто данни – платформи като CoinMarketCap или CoinGecko могат да дават данни в действително време за тенденциозните меме монети.
  • Проверете страниците в обществените медии – Платформи като X (бившия Twitter), Reddit и групите в Telegram могат да разкрият полемики за тенденциозните меме монети.
  • Присъединете се към форумите на общността – Форумите за крипто или меме монети могат да дават задълбочено отразяване на вълнуващи и трендинг токени в общността.
  • Четете крипто вести – Четенето на публикации от новинарски уеб сайтове за блокчейн може да помогне на хората да останат осведомени за най-новите трендове и разбори.
  • Посещавайте уеб сайтове за предварителни продажби на криптовалути – Посещаването на публични уеб страници, изключително по време на предварителни продажби, като да вземем за пример уеб страницата за предварителни продажби на ApeMax , може да даде подробна информация за горещите нови меме монети.

Заключителни мисли за топ трендовете при меме монетите от 25 януари до 31 януари 2024 година

Продължаващият интерес към меме монетите е явен с възхода на по-нови токени като Bonk, Coq Inu и ApeMax. В тази публикация са посочени най-търсените меме монети от 25 януари до 31 януари 2024 година

Макар че тенденциозните меме монети носят развлечение, от решаващо значение е да се подхожда към тях с нараснало внимание и да се организират задълбочени изследвания заради присъщата на всички криптовалути волатилност и обвързваните с тях опасности. Тази публикация не предлага финансови препоръки. Лицата, които се интересуват от ApeMax, би трябвало да се извърнат към формалния уеб страница на ApeMax за районни и квалификационни условия, преди да обмислят покупка на токени.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР