С настъпването на зимното часово време, не само че дните

...
С настъпването на зимното часово време, не само че дните
Коментари Харесай

Зимното часово време влияе много зле на 4 зодии

С настъпването на зимното часово време, освен че дните стават по-къси и нощите по-дълги, само че и настроението на мнозина стартира да се колебае. Преходът към по-студен и тъмен сезон въздейства върху силата и настроението на хората, като някои зодиакални знаци са изключително чувствителни към тези промени. Нека разгледаме кои 4 зодии усещат най-силно негативните резултати на зимното часово време.

Рак

Раците, ръководени от Луната, са известни със своята сензитивност и емоционалност. Зимното часово време постоянно ги кара да се затварят в себе си и да изпитват по-често горест и носталгия. Кратките дни и мрачните вечери провокират чувство за изолираност, което ускорява склонността на Рака да се върне към предишното и да се вглъби в личните си мисли. За да се оправят с това, е значимо да търсят поддръжка от близки и да намират способи за повишение на настроението си – разходки, срещи с другари и уютни домашни вечери.

Козирог 

Козирозите, които по принцип са известни със своята работна нравственос и дисциплинираност, постоянно страдат от липса на сила през зимните месеци. Когато денят става по-кратък, а нощта господства, техният упорит дух стартира да се сблъсква с физическо и психическо безсилие. Зимното часово време може да ги накара да се усещат претрупани, изключително в случай че са прекомерно съсредоточени върху своите цели и задания. За да избегнат изтощеност, Козирозите би трябвало да си разрешат повече отмора и да се концентрират върху салдото сред работа и персонален живот.

Везни

Везните обичат хармонията и равновесието във всяка част от живота си. Когато времето се трансформира и дните стават по-къси, те постоянно усещат загуба на вътрешен баланс. Зимното часово време провокира възприятие на неустойчивост у Везните, което може да ги направи по-нервни и напрегнати. Те се нуждаят от време, с цел да се приспособяват към новата ритмика на деня и да намерят нов баланс в всекидневието си. Един от методите да се оправят с това е посредством упражняване на медитация или йога, което може да им помогне да възстановят чувството за вътрешен мир.

Риби

Рибите са мечтателни и прочувствено интуитивни зодии, които постоянно усещат международните промени на по-дълбоко равнище. Когато дните станат по-къси и тъмнината по-дълготрайна, Рибите могат да изпаднат в положение на потиснатост. Те са склонни да се затварят в своя вътрешен свят и да се усещат по-уязвими към отрицателни мисли. За тях е значимо да поддържат връзка с хората към себе си и да не се изолират изцяло през зимните месеци. Творческите занимания, като изобразяване или музика, също могат да им оказват помощ да изразят страстите си и да се оправят с провокациите на зимното часово време.

Зимното часово време въздейства друго на хората съгласно техния зодиакален знак. Някои знаци като Рак, Козирог, Везни и Риби усещат по-интензивно смяната и се изправят пред прочувствени и физически компликации. Въпреки това, всеки има опция да се приспособи към зимните условия, написа actualno.com. Подкрепата от околните, ангажирането с креативен действия и намирането на баланс в всекидневието могат да оказват помощ на тези зодии да преминат през сезона по-леко и с по-добро въодушевление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР