С настъпването на слънчевите и топли дни не само природата

...
С настъпването на слънчевите и топли дни не само природата
Коментари Харесай

Подари си страхотно кафе изживяване и участвай за награда Vespa

С настъпването на слънчевите и топли дни освен природата се разсънва, само че и ние търсим нови завършения и благоприятни условия да се насладим на дейна отмора навън.

Добрата вест е, че не е наложително да чакаме отпуск или празнични дни, с цел да можем да се възползваме от хубавото време, а можем да го създадем даже в делничния ден, в градската среда. Включваме няколко хрумвания по какъв начин можем да се насладим оптимално на някои от опциите на града. И освен.

Пикник



Традиционно пикникът се свързва с бягство от града, само че истината е, че градската среда предлага задоволително благоприятни условия за пикник и усамотение. Много от парковете имат „ скрити съкровища “ от задоволително усамотени кътчета, заобиколени със зеленина. Връзката с природата и откъсването от рутината оказват помощ да се отпуснем и рестартираме, с цел да сме готови за новите провокации. Можем да вземем със себе си обичани храни, питиета, а за какво не и декоративни детайли – лампички на акумулатори, да вземем за пример, с цел да създадем преживяването в действителност особено и незабравимо.

Туризъм в личния град



Често в забързаното всекидневие не обръщаме задоволително внимание на заобикалящата ни среда, а я одобряваме за даденост. Парадоксално е, че по време на екскурзии научаваме доста нова и забавна информация за локалните забележителности, само че рядко знаем детайлности за тези в родния ни град даже. Прекрасна опция да се запълнят някои от тези пропуски е посредством обособяване на няколко часа за целенасочена обиколка на основните за града места. За още по-приятно преживяване, компанията постоянно е добре пристигнала, без значение дали става въпрос за обичан човек, четирикрак другар, а за какво не и обичаната напитка за из път, да вземем за пример.

Буквално да " избягаш "



В разговорния британски език to scoot значи „ да избягаш “. Скутерът дава опция да се откъснеш във или от града. Не инцидентно един от знаците на La dolce vita, сладкия живот, е скутерът. Емблематичното возило тази седмица отбелязва 76-тата годишнина от патентоването си, само че не остарява, а в противен случай – продължава да държи образа на градска икона, като се приспособява, с цел да посрещне потребностите на съвремието.



Възможностите за незабравимо лято стават още по-реални с националната промоция на, която ти дава късмет да си подариш скутер Vespa Primavera 50 в онлайн игра сред 1 май и 30 юни. За присъединяване в томболата за е нужна регистрация на уеб страницата hellenergypromo.bg, необвързана с покупка. Също по този начин, след регистрация на касова записка за закупени 2 броя кафета, участниците ще имат късмет да завоюват тематични награди всяка седмица! В рамките на играта ще бъдат раздадени 30 кошници за пикник, 300 шишета и 100 железни канчета.

Не е нужно да чакаме специфичен мотив, с цел да си подарим пълноценни моменти и прелестни преживявания!

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР