С настъпването на Рождество Христово – символ на вярата и

...
С настъпването на Рождество Христово – символ на вярата и
Коментари Харесай

Кметът на oбщина “Марица“ с поздравите с поздрав за Рождество Христово

С настъпването на Рождество Христово – знак на вярата и вярата в положителното, любовта и чудесата, бих желал да насочва към вас своите най-сърдечни благопожелания! Нека вълшебството на Витлеемската звезда озарява дните ви и подарява домовете ви със здраве, обич, уют, естетика и берекет!
Прочетете още
Изпращаме годината, която мина под мотото на 35-та годишнина от основаването на Община Марица, придобила имиджа на просперираща, съвременна и осъществила сполучливи капиталови планове. През последните 12 години построяваме модерна просветителна инфраструктура, която развива изобретателни персони. Ангажирани сме със съхранението на традициите и културното завещание на дедите ни, с опазването на околната среда и привличането на от ден на ден поданици, които споделят визията за чиста природа и здравословен метод на живот.

Вярвам, че със взаимните старания на страната, бизнеса и жителите, ще продължим да съзидаваме, да надграждаме, да творим и да отстояваме престижа на Община Марица като модерна и европейска администрация.

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

ЩАСТЛИВА И БЛАГОСЛОВЕНА 2024 ГОДИНА!

ДИМИТЪР ИВАНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР