С настъпването на пролетта всяка дама е вдъхновена да изглежда

...
С настъпването на пролетта всяка дама е вдъхновена да изглежда
Коментари Харесай

Пролетна грижа за дамите с Bactojoy Femin

С настъпването на пролетта всяка дама е въодушевена да наподобява ослепително, да се погрижи за визията и самочувствието си. Пробиотичният артикул Bactojoy Femin може да се окаже ключ към бързо реализиране на мечтаните цели.

Това споделя бизнесдамата и носителка на купата „ Мисис България “ Мариета Захариева. Преди две години Мариета Захариева основава компанията „ Булгар Биотик “ ЕООД - производител на пробиотиците и имуностимулаторите „ Bactojoy “, които се вършат на основата на коластра и потребната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

Bactojoy Femine е нов пробиотичен артикул, който благоприятства за оптималното действие на метаболизма и усвояването на питателните субстанции, свързани със характерните потребности на женския организъм. Подпомага естествената функционалност на имунната система, както и естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като резервира оптимално Ph и минимизира опцията за инфекции. Спомага за понижаване на възпалителните процеси. Подпомага естественото произвеждане на късо-верижни мастни киселини. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Естествен източник на фибрис доста лек лаксативен резултат.Има успокоителен и подмладяващ резултат. Подпомага естественото фукциониране на стомашно -чревния тракт и укрепва защитните функционалности на организма. Допринася за естествения детокс на организма. Работи в интерес на естествения хормонален баланс

Прилага се за профилактика, при вагинални инфекции, за поддържане на удобна стомашно-чревна флора, в интервали на нараснал стрес, при промяна на сезоните, като съпътстващо лекуване, възобновяване на салдото на стомашно-чревна флора, по време на лекуване с антибиотици и след антибиотично лекуване.

Булгар Биотик е новаторска компания за произвеждане на пробиотици и пробиотични продуктис взор към традициите и най-новите достижения на науката. Производството се основава на остарели български обичаи и най-нови модерни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които управляват всички процеси и наблюдават за постигането на най-високо качество и полза на всеки артикул.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР