С настъпването на ноември навлизаме и в сезона на големите

...
С настъпването на ноември навлизаме и в сезона на големите
Коментари Харесай

Нова карта за шопинг маниаци дава възможност да пазаруваме на разсрочени вноски

С настъпването на ноември навлизаме и в сезона на огромните покупки , а първата опция да се сдобием с нещо, за което мечтаем от дълго време, е Черният петък, който е напълно скоро. В доста страни по света, а от няколко години и в България, това е моментът, в който обичайно се оферират разнообразни артикули на сензитивно по-ниски цени.

Ако от дълго време сте си набелязали артикул или услуга, от която имате потребност, или пък желаете просто да се поглезите, тъй като шопингът е вашата персонална фикс идея, в този момент е точното време да подготвите лист с мечтаните придобивки и да се възползвате от намалениятa.

Разбира се, в такива моменти поражда и главният въпрос – по какъв начин да финансираме тези покупки? Със лични средства или на погашение, без да утежняваме месечния бюджет?

 iStock/Getty Images

Концепцията за закупуване на артикули на погашение е позната у нас. Тя дава опция безпроблемно и елементарно да се сдобием с мечтани артикули без покупката им да натоварва непостижимо бюджета ни. А още по-удобно би било да имаме карта, която да използваме единствено за покупки и която ни дава опция да разсрочваме покупките си на няколко вноски – звучи отлично, нали?

Очевидно и УниКредит Булбанк са се сетили за същото, тъй като имат превъзходно предложение тъкмо преди Черния петък, с което ще можем да си позволим обичани артикули, без да се постанова да изваждаме огромна сума вкупом.

 iStock/Getty Images

е безконтактна кредитна карта, която дава опция да разсрочите покупки на стойност, равна или по-голяма от 50 лв. на вноски до 36 месеца, а в случай че изберете опцията за разсрочване на 3 вноски в приложението им за мобилно банкиране – Булбанк Мобайл или на ПОС терминал на УниКредит Булбанк , няма да дължите такса.

Как може да заявите картата?

Можете да я заявите изцяло отдалечено в, на телефон 0700 116 60 или в най-близкия офис на УниКредит Булбанк. Картата ще бъде подготвена в границите на до 5 работни дни и ще можете да я получите изцяло гратис на комфортен адрес в България. След това непосредствено можете да започнете да я употребявате по предопределение, за разсрочване на покупки на равни месечни вноски в търговски обекти и онлайн магазини.

 iStock/Getty Images

Освен това, можете да дигитализирате в обичания си мобилен портфейл - Apple Wallet, Гугъл Wallet или цифровия портфейл за Huawei, тъй че да плащате с нея непосредствено от телефона.

Пожелаваме ви здрави финанси и прелестно извършване на покупки!

*Материалът е осъществен с поддръжката на УниКредит Булбанк и УниКредит Къснюмър Файненсинг.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР