С настъпването на декември, все по-силно започва да се усеща

...
С настъпването на декември, все по-силно започва да се усеща
Коментари Харесай

Да се потопим в коледното настроение с тези 3 филма от Netflix

С настъпването на декември, все по-силно стартира да се усеща и коледното въодушевление. Първият сняг падна, започнахме с коледната декорация и единствено едно нещо липсва, с цел да бъде празничната картинка още по-пълна - коледните филми. За огромна част от хората те са наложителна традиция по това време на годината.
 Снимка 645177

И, с цел да не се чудите кои коледни филми да гледате тази година, сме подготвили три оферти, които може да намерите в стрийминг платформата Netflix, която към този момент се предлага и като част от проектите за мобилни и закрепени услуги на А1.

Love Actually ( " Наистина обич " )

Романтичните комедии са класика, когато приказваме за Коледни филми, а " Наистина обич " е измежду любимците за празничната кино вечер. Филмът впечатлява освен със звездния си актьорски състав, само че и със своя сюжет, който съумява да улови сложността на човешките взаимоотношения.

В основните функции са Хю Грант, Лиъм Нийсън, Лора Лини, Ема Томпсън и доста други, а действието се развива няколко седмици преди Коледа в Лондон. Романтичната комедия разпростира в своя сюжет любовта във всичките ѝ форми и аспекти, ловко преплитайки голям брой сантиментални истории - от новозародила се връзка до дългогодишно партньорство, от платоничната обич до фамилната.

How the Grinch Stole Christmas ( " Гринч " )

" Гринч " е филмът, посредством който героите от едноименната книга на доктор Сюс оживяват. Гринч, изигран от харизматичния Джим Кери, е зелено създание, което ненавижда Коледа и възнамерява по какъв начин да скапе празника за жителите на Койвил. Това видимо наподобява като противоположното на филм, внасящ коледно въодушевление, само че в реалност е тъкмо противоположното.

Филмът ни разрешава да надникнем във вътрешния свят на Гринч и ни демонстрира трансформацията му - от мразещ Коледа сърдитко в изпълнен с обич и емпатия персонаж. Благодарение на своите послания за положителното и духът на Коледа, филмът се трансформира в класика за феновете на фамилни коледни комедии.

The Christmas Chronicles ( " Коледните летописи " )

" Коледните летописи " ни показват една по-модерна интерпретация на Дядо Коледа, превъплътен от Кърт Ръсел. Историята споделя за Кейт и Теди - брат и сестра, които след поредност от дейности, са на косъм да " провалят " Коледа. Бъдещето на празника остава в ръцете на двете деца и Дядо Коледа - само че ще съумеят ли да го спасят? Филмът ще ви води на динамично странствуване с шейна, след което безусловно ще преоткриете насладата от коледния дух.

Тези три кино лентата несъмнено ще разсънят празничното ви въодушевление, даже към момента да се чувствате като Гринч. А за клиентите на А1 новините са още по-добри. Телекомът към този момент добави главният проект на Netflix - Basic, в премиум проекта за домашна телевизия - A1 ТВ 200 MAX за целия 24-месечен абонаментен интервал, както и за един месец в цената на A1 TВ 200+.

Базовият проект на Netflix ще бъде разполагаем и за всички клиенти употребяващи други закрепени услуги от А1, както и за клиентите на мобилните проекти Unlimited за интервал от време, след което ще могат да закупят услугата. Разбира се, по-високите проекти на Netflix също ще са налични за клиентите на А1. Всеки консуматор може да се абонира за тях, като спомагателната стойност ще се начислява към месечната му фактура от А1, което ликвидира нуждата от потреблението на банкова карта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР