С настъпването на астрономическото лято точно в 12:14 ч. днес.,

...
С настъпването на астрономическото лято точно в 12:14 ч. днес.,
Коментари Харесай

Лятото настъпва с жега 

С настъпването на астрономическото лято тъкмо в 12:14 ч. през днешния ден., температурите ще продължат да се покачват и оптималните ще са сред 29° и 34°. В следобедните часове от северозапад на югоизток ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места за малко ще превали.

Още преди обяд вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен и в доста региони там е в действие предизвестие от първа степен - код жълто - за пориви до към 80 км/ч.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието. Ще духа сдържан южен вятър, който по здрач ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са сред 29° и 33°, температурата на морската вода е 22°-24°, а вълнението на морето ще бъде едва.

Слънчево ще бъде и в планините, с повече облаци в следобедните часове, когато единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще бъде доста прохладно със мощен северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималните в курортите ще са от 16° до 27°.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР