С настъпването на април дойде момент за интензивна трансформация и

...
С настъпването на април дойде момент за интензивна трансформация и
Коментари Харесай

Върнете властта над живота си: как рядкото слънчево затъмнение ще се отрази на всяка зодия

С настъпването на април пристигна миг за интензивна промяна и силата към сезона на затъмненията е осезаема

Ако ви е забавно по какъв начин цялостното слънчево затъмнение на следващия ден ще се отрази на всеки зодиакален знак, това е не е инцидентно.

Според астролозите това неповторимо събитие евентуално може да промени хода на живота ви. Имайте поради, че цялостно слънчево затъмнение се случва по време на Новолуние и това ускорява силата, която ще усетим.
 Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.  Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.
Априлското затъмнение е мощен катализатор за личностно израстване и носи промени, които засягат всички . Затова бъдете подготвени за прозрения и нов път на живота.

Затъмненията обичайно са предвестници на съдбоносни събития.

► 

И защото постоянно ни принуждават да променяме пътя и да пренасочваме курса, е известно, че носи огромни промени, които постоянно ни работят като потрес.

Слънчевото затъмнение е едно от най-важните астрологични събития на 2024 година, като то се случва, до момента в който Слънцето е в смелия и свирепо съдбоносен огнен знак Овен.
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий
По време на цялостно слънчево затъмнение Луната изцяло блокира Слънцето, хвърляйки сянка върху Земята.

В понеделник, 8 април 2024 година, цялостното слънчево затъмнение ще пресече Северна Америка, преминавайки над Мексико, Съединените щати и Канада. To ще стартира над южната част на Тихия океан, само че от астрологична позиция ще засегне всички нас.

Събитието се чака на 8 април към 14:20 ч. 

► 

Тъй като Слънцето е в Овен с шеф Марс, всичко в това небесно събитие е изпълнено с екшън и огън.

С апел за одобряване, храброст и водачество, това затъмнение ще ви поддържа, до момента в който преследваме задачите си със мощ и увереност.

 слънчево затъмнение зодии iStock

Намирайки се в прецизен съвпад с Хирон (Лечителя на рани), това затъмнение усилва капацитета за напредък и излекуване. Може да се почувствате прочувствени, чувствителни и уязвими, само че няма от какво да се срамувате.

Това затъмнение се случва и по време на назадничав Меркурий, който ще бъде в непосредствена непосредственост до Слънцето и Луната.
 Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024  Хороскопът за АПРИЛ 2024
Всички тези небесни събития може леко да ви объркат, тъй че не забравяйте, че дейностите са по-силни от от думите. Възможно е да зародят недоразумения в връзката или закъснения. Ако сте се въздържали или не сте били сигурни в себе си, ще имате чудесна опция да си върнете властта над личния си живот.

А ето и какво можете да очаквате от идното слънчево затъмнение в Овен съгласно зодията:
 Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Овен  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Овен  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Овен  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Овен
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР