С настъпването на 2019 година, идват и новите цветови тенденции

...
С настъпването на 2019 година, идват и новите цветови тенденции
Коментари Харесай

5 цвята, които ще властват при косите през 2019

С настъпването на 2019 година, идват и новите цветови трендове при косите. Някои от най-известните международни коафьори разкриват кои ще са нюансите, властващи през идните 12 месеца. Затова ние от онлайн магазин MAKEUP.BG подбрахме топтенденциите, които да пробвате. Нова коса, нова година, ново аз!

Жив корал

Безспорно цветът на 2019 е живият корал със златен колорит. Специалистите считат, че формалният нюанс на тази година е по-смела алтернатива на обичайните меки розови и розово-златни коси, които сме виждали в предишното. Златният подтон укрепва всеки цвят на очите – сините и зелените изпъкват, до момента в който кафявите наподобяват по-топли, а също по този начин и омекотява тена на кожата.

Тъмни корени

Голямо преимущество за русите дами, са точно тъмните корени. Така поддържането на светлата коса е доста по-лесно, а и ще сте на гребена на стилната вълна. Приветствайте тъмните корени и се насладете на новия си образ. Това е превъзходен метод да разнообразите косата си и да прескочите часа във фризьорския салон (засега).

Дълбоко черно

Иконичната черна коса на международната звезда Шер с цялостна мощ се завръща през 2019. В актуалната година цветът е обогатен с дълбоки, сини нотки. Този дребен трик придава на черното хубав огледален искра.

Снежна русокоска

На противоположния завършек на спектъра е супер бледата русокоска с лека нотка на синьо. Цветът, който постановиха семейство Кардашян, ще бъде настоящ и през идващите няколко месеца. Затова, в случай че желаете да се почувствате като снежната кралица, действайте самоуверено!

Оранжево-червено

Сещате ли се за Lady Ga Ga във кино лентата, трансформирал се в цялостен шлагер, „ Роди се звезда “ и нейната огнена оранжево-червена коса? Според експертите точно този цвят ще се развилнее през 2019. Ако желаете да грабнете вниманието на близките с нова визия, то тогава огненото оранжево-червено е тъкмо за вас!

Много хора одобряват новата година като ново начало. А какво е първото нещо, което дамите променяме в себе си, имайки потребност от нещо друго? Цвета на косата, несъмнено! Доверете се на препоръките от MAKEUP.BG и бъдете в крайник с стилните трендове през идващите месеци.

Източник: tialoto.bg
Снимка: ПР
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР