С нашето искане за оставка на г-н Гешев всички опорки,

...
С нашето искане за оставка на г-н Гешев всички опорки,
Коментари Харесай

Биков: С нашето искане за оставка на г-н Гешев всички опорки, че сме зависими от него, отидоха в канала

" С нашето искане за оставка на господин Гешев всички опорки, че сме подвластни, че ни е боязън от Гешев отидоха в канала. За нас е добре " Барселонагейт " и всички останали сигнали да се гледат от различен основен прокурор, с цел да няма обвиняване, че надали не те са завършили. Сега е времето да се направи промяна в правосъдната система ”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в предаването " Твоят ден ” по NOVA NEWS.

" Тези закани за " политически отпадък ” говорr за това, че тези каузи са държани съзнателно " на трупчета ”. Нашето предпочитание постоянно е било да бъдат прегледани и завършени. Ако има потребност от обвинителен акт, да се направи с инструментите на правото, а не с инструментите на реториката и на конференции. Няма интервенция на политиката в прокуратурата, а по-скоро има интервенция на основния прокурор в политиката. Той би трябвало да знае, че властта произлиза от народа. Ще напомня и на президента, и на основния прокурор, България е парламентарна република. Ако имат проблем с това, дано го кажат ясно ”.

Запитан за позвъняването от основния прокурор до депутата Десислава Атанасова той отговори с въпрос дали президентът Румен Радев се е чувал с основния прокурор или с депутати.

" Не съм уверен, че този план на състав на кабинет има поддръжка в самата коалиция ПП-ДБ от анонсите, които слушам от двете обединения ”, съобщи Биков във връзка шанса за постоянно държавно управление с втория мандат. За него това е допустимо най-нестабилния вид.

" С това си искане, в случай че този вид мине по някаква причина, ще се окаже, че те преяждат с власт. Това е повода Демократична България да са по-обрани, осъзнавайки този риск, те приказват за експертно държавно управление, разпределяйки отговорността. Да имаш партийно държавно управление с 64 депутати и да разчиташ за поддръжка на главния си конкурент е сериозна случка, която може да завърши с злополука за страната ”, сподели Биков.

" Ако си мислят, че една поддръжка за държавно управление значи поддръжка по принцип – съществено се лъжат ”, добави депутатът от ПП-ДБ. Той прикани да се даде късмет на държавно управление, даже единствено, с цел да има парламент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР