С наркотици в Плевен е задържан 17-годишен.На 27 октомври около

...
С наркотици в Плевен е задържан 17-годишен.На 27 октомври около
Коментари Харесай

Задържани са трима - на 16, 17 и 19 години за притежание на наркотици

С опиати в Плевен е арестуван 17-годишен.На 27 октомври към 15:30 часа на улица „ Гренадирска " при полицейска инспекция в джоб на панталона му е открита полиетиленова свивка с размери 6 х 4 см., съдържаща бяло прахообразно вещество. Предстоят експертизи на конфискувания опиат. Непълнолетният е арестуван за закононарушение по чл.354 „ а “, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс и е известен прокурор от районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 27 октомври към 16:00 часа на бул. „ Георги Кочев “е тествана 16-годишна. В джоб на якето ѝ е открита полиетиленова свивка с размери 6 х 4 см., съдържаща суха зелена тревиста маса с присъщи белези на канабис. 16-годишната е арестувана с полицейска мярка за период до 24 часа по ЗМВР. Уведомен прокурор от районна прокуратура - Плевен за закононарушение по чл.354 „ а “, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс. По формираното досъдебно произвеждане работата продължава проверяващ служител на реда.

Отново на 27-ми октомври към 14:20 часа на улица в ж.к „ Сторгозия “ полицейски чиновници от Второ РУ-Плевен са спрели за инспекция 19-годишен. Той е предал непринудено свитък и пликче с кристалообразно вещество, по негови данни пико. Предстои назначение на физико-химична експертиза. 19-годишният е арестуван за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане по чл.354 „ а “от Наказателен кодекс. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Работата по случая продължава проверяващ служител на реда.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР