С нарастването на и притесненията относно въздействието върху потребителите и

...
С нарастването на и притесненията относно въздействието върху потребителите и
Коментари Харесай

ЕК: За зимата има достатъчно газ, за да не сме на тъмно и студено

С повишаването на и терзанията по отношение на въздействието върху потребителите и предприятията, членовете на Европейския парламент (ЕП), Съветът и Комисията разискаха методите за справяне с рецесията.

Комисарят по енергетиката  увери, че Европа има задоволително газ, с цел да посрещне зимата. Той съобщи, че Европейски Съюз следва да реагира бързо и координирано, и акцентира ограниченията, с които страните членки към този момент разполагат, за подкрепяне на уязвимите семейства и МСП. Европейската комисия също по този начин ще предложи преди края на годината да реформира пазара на газ, с цел да го направи по-устойчив на повишението на цените.
 Рекорд в повишението на цените на газа в Европа Рекорд в повишението на цените на газа в Европа
Цената на природния газ в Европа в границите на днешния ден още веднъж счупи върха и за първи път надвиши 1 200 $ за 1 000 кубически...

По време на разискването в пленарна зала евродепутатите приканиха за следствие на манипулирането на пазара от страна на държавни и недържавни субекти, както и на спекулациите на пазара на въглеродни излъчвания в Европейски Съюз, с цел да се мери въздействието на тези два фактора върху цените. Мнозина настояха за нуждата от незабавни ограничения за отбрана на най-уязвимите от увеличаващите се сметки.

Няколко членове на Екологичен потенциал приканиха за увеличение на потенциала за предпазване на газ и за основаване на общи стратегии за закупуване на газ – посредством възпроизвеждане на модела, употребен за имунизациите – и за потребление на Зеления пакт като опция за възстановяване на енергийната сигурност и самостоятелност. Други членове на Екологичен потенциал обявиха, че рецесията е резултат от пазарно насочен метод към енергетиката и от дейностите на пазарните спекуланти, и приканиха за установяване на таван на цените на силата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР