С напрежение започна новият парламентарен ден. Вместо избор на състав

...
С напрежение започна новият парламентарен ден. Вместо избор на състав
Коментари Харесай

Напрежение в НС: Готвят искане за оставката на Рашидов /на живо/

С напрежение стартира новият парламентарен ден. Вместо избор на състав на непрекъснати комисии в Народно събрание, от " Продължаваме промяната " обявиха, че готвят искане за оставката на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов.
" Моята процедура е за метода на водене освен на съвещанията на Народно събрание, само че и Вашето управление на администрацията на Народно събрание. При вашия избор, вие ни четохте есемеси от 50-60 индивида, които са ви молили да останете, в това число и великия Христо Стоичков, който е плакал по телефона. Всеки има своите симпатизанти и последователи. По метода на водене на съвещанията, аз смятах, че след " кърджалийското знамение ", няма да употребявам квалификациите, които нежно употребяваше господин Борисов за този човек, сме стигнали дъното, само че очевидно продължаваме да дълбаем в калта ", съобщи от парламентарната естрада Иво Атанасов от " Продълаваме смяната ".
" Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на гражданско придвижване БОЕЦ, които вие не искахте да приемете и които Ви чакаха да Ви предадат едно листче и една директория. Казаха ми, че в тази директория са събрани документи за лицето Стефания Караславова. Помолиха ме тази директория да Ви я предам и тя е при мен ", изясни Атанасов. 
" Касае се за 3 одиторски отчета за престъпления на това лице и в случай че Вие сте осведомени със служебното досие на това лице, разновидностите са два, или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да управлява вашите административни дейности или да продължавате с калинките на ГЕРБ и със схемите на злоупотреби. Това са двата разновидността, господин Председател ", сподели Атасанов. 
" Тук се касае в тези одиторски отчети за подписване на контракти с Велинград, с ремонта на партийния дом, за разпределение на ДМС-та, по 20 000 лв. на месец е получавала тази жена и единственият аршин е бил подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ ", безапелационен бе Атанасов. 
" Моето отчаяние от Вас е голямо като админ, в случай че това е правилно и Ви споделих какви са разновидностите. Вие в случай че сте осведомени с досието на тази жена и сте я назначили, значи че сте неприятен админ, в случай че не сте осведомени, значи, че сте подведени ", разгласи Атанасов. 
" Аз ще я показва тази директория на управлението на моята парламентарна група и за мен единственият излаз от обстановката е да направя предложение към управлението на парламентарната група да внесем искане за Вашата оставка ", съобщи Атанасов.
" Ще я запазя за безконечни времена ", разгласи Рашидов, до момента в който Атанасов му връчваше въпросната директория. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР