С напредването на пролетта на всички все повече ни се

...
С напредването на пролетта на всички все повече ни се
Коментари Харесай

Чудесна идея за уикенда: Светлана Гущерова с разходка до красиво родно място, ето къде

С напредването на пролетта на всички от ден на ден ни се пътува и разхожда. Денят е по-дълъг, времето все по-топло и прелестно, а това единствено ни подготвя към това да прекарваме повече време в разходки. Макар да има ограничавания сега, пътуването в страната не е неразрешено, а по този начин може да открием невероятни кътчета, на които не сме били от дълго време или въобще.

Светлана Гущерова ни даде чудесна концепция за уикенд странствуване, което самата тя направи скоро и показа в поредност от сторита в Инстаграм. Госпожа Гущерова се разноски с приятелки в красивата околност Рупите, където се намира църквата на Баба Ванга и дребната ѝ къщурка. Мястото е освен красиво и пространно за разходки, (чудесно за деца, изключително в изискванията на пандемия), само че и има невероятна сила, природа и чист въздух. Светлана сигурно си е умряла и заредила с доста позитивна сила.

Виж още: Гала ще става баба? Мари Константин проговори по тематиката

Всеки човек, посетил в миналото тази околност, я дефинира като малко кътче от парадайса. Изпълва те с чувство за великолепие и душевно успокоение. Не инцидентно се твърди, че Баба Ванга споделила: " Това място тук е доста изключително. Служи ми като батерия и от него аз черпя сила и мощ. Някога тук е горял заплашителен огън, а този било над нас крие една огромна загадка ". През пролетта и лятото е прелестно, тъй като в големия двор към църквата е цялостно с най-разнообразни цветя, дръвчета и прелестна зелена трева, която е като мек килим, а беседките и пейките са ситуирани под огромните клони на дървета, като ги прави превъзходен оазис, предпазващ от жарките лъчи на слънцето, които в този регион са в обилие.

Хиляди хора идват всяка година на това вълшебно място, с цел да се поклонят в храма " Св. Петка Българска ". Ако ви се пътува някъде, само че нямате доста свободно време и финанси, то това е едно отлично местенце. Мелник е също в региона и може да съчетаете разходката с посещаване до този хубав дребен град. 

Виж още:

Изображение: iStock Photos, https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР