С напредването на април се засилват силовите вибрации в характера

...
С напредването на април се засилват силовите вибрации в характера
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 април

С напредването на април се ускоряват силовите трептения в характера на месеца. Искаме и чакаме повече – от себе си, от другите.

Преди това, в средата на април залагаме на картата с хубавите дни и сполучливите инициативи.

Между 16 – 18 и на 22 април множеството от нас са завладени от еуфорията на авантюристичния дух. Това са дати, изпълнени с придвижване, пътувания. Пътешествията примамват и ни подкокоросват да не си гледаме работата, а приложенията и списанията, рекламиращи далечни места и красиви естествени картини.

Както излиза наяве, интервалът не е от най-продуктивните: чакат се усложнения за бизнес и за професионална изява.

Овен – Вие сте яхнали вълната на провокациите. Отварят се благоприятни условия за пътувания, за планиране на пътешествия, които ще се осъществят след време. Специално към 18 април сходни хрумвания и тяхното разискване ще ви спестят напрежението по един професионален проблем, който ще се реши от единствено себе си.

Телец – Време е да стъпите крепко на земята. Околните ви подават ръка за взаимни дейности. Трябва към този момент да сте се убедили, че независимите акции не са сполучливи. На 16 април получавате предложение или участвате в разисквания, които отварят нови порти пред вас в областта на професионалното.

Близнаци – Моля, не поемайте никакъв риск. Това не е вашият мощен месец. Ако има нещо, с което бихте могли да се заловите без да ви е грижа за терзания и подозрения, то това е разискването на опциите за пътувания през лятото. Така разсейвате мислите си, успокоявате се и не вършиме неверни стъпки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР