С намесата по продажбата на ЧЕЗ правителството излиза от заплетената

...
С намесата по продажбата на ЧЕЗ правителството излиза от заплетената
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Върбакова не знае как изглежда трафопост

С намесата по продажбата на ЧЕЗ държавното управление излиза от заплетената обстановка, само че като цяло не е добре страната да се меси непосредствено в пазарна договорка. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов пред публицисти, осведоми " Фокус ".

„ Ако сте един вложител и научите за това по какъв начин и по какъв метод страната се намесва в една договорка, няма да ви харесва. В случая е добре, тъй като се излиза от тази заплетена обстановка и се поставя точка на един неправилен скандал “, разяснява Симеонов. На въпрос дали чешката страна ще се съгласи на сходна договорка, Симеонов прикани да се пита чешката страна.

Попитан дали е участвал на срещата със притежателя на „ Инерком България “ Гинка Върбакова в Министерски съвет, Симеонов съобщи: „ Отидох единствено едвам видя по какъв начин наподобява Гинка. Видях я за 3 минути и си излязох, тъй като реших, че тази среща няма необикновен смисъл. Симеонов обърна внимание, че тя е била облечена коктейлно. Симеонов съобщи, че има подозрение, че тя не знае по какъв начин наподобява трафопост.

„ Няма нищо общо сред поддръжката на фотоволтаичен парк, при който главният ти ангажимент е да пишеш фактури и да ги пращаш на НЕК “, разяснява вицепремиерът. По думите му напълно друго е едно настоящо енергоразпределително дружество. „ Това са неща, които са от разнообразни вселени “, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР