С наложено наказание от 1 година и 2 месеца „лишаване

...
С наложено наказание от 1 година и 2 месеца „лишаване
Коментари Харесай

Вкарват в затвора дилър на дрога от Благоевград

С наложено наказване от 1 година и 2 месеца „ отнемане от независимост “ завърши делото против М.Г.(на 32 години), упрекнат от Окръжна прокуратура – Благоевград за разпространяване и държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Деянието е квалифицирано по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4 и 5, вр. член 26 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието са били събрани доказателства за това, че на 19.01.2022 година и 20.01.2022 година, пред жилищна постройка на ул. „ Цар Симеон “ в гр. Благоевград, обвиненият продал на разнообразни лица опиати – кокаин, канабис, амфетамин.

На същия адрес, в мазе и в разпределително табло за газ, М.Г. държал за разпространяване канабис, разпределен в няколко обекта.

Извършителят на действието е бил открит. От направена информация е видно, че той е осъждан за опит за превозване в послание на неистинен парични знаци, държане и разпространяване на опиати.

Обвиняемият М.Г. се е признал за отговорен за осъщественото от него закононарушение. Между отбраната му и Окръжна прокуратура – Благоевград е било подписано съглашение, което съдът е одобрил.

Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда. Наложеното му дейно наказване М.Г. следва да изтърпи при „ общ “ режим.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР