С нахлуването си в Украйна, Русия се превърна в обект

...
С нахлуването си в Украйна, Русия се превърна в обект
Коментари Харесай

Ето защо сочената за любовница на Путин все още не е засегната от санкциите срещу Русия


С нахлуването си в Украйна, Русия се трансформира в обект на най-строгите наказания, налагани от интернационалната общественост. В обсега на финансовите и стопански санкции попаднаха всички, които са от близкото обграждане на президента Путин.

Все отново има едно изключение и това е някогашната гимнастичка Алина Кабаева, считана за тайната държанка на съветския държавен глава.

Причината, заради която на този стадий Кабаева към момента да не е наранена от суровите наказания, е подбудена от желанието на американските управляващи да не утежняват още повече връзките сред Съединени американски щати и Русия в актуалната обстановка.

Според източници на вестник " Уолстрийт Джърнъл " финансовото министерство на Съединени американски щати в началото е подготвял личен пакет наказания против Кабаева, само че е бил отритнат малко преди публикуването му.

Съветът по национална сигурност е решил, че влизането му в действие би могло да нанесе още по-големи вреди в връзките сред Москва и Вашингтон, защото глобите съответно против Кабаева биха били " прекомерно персонални ".

Подготвили сме наказания и за хора, които до този миг към момента са отвън техния обсег, само че ще продължим да обмисляме в кой миг да ги използван, с цел да засилим резултата от тях, разясниха от администрацията на Байдън.

Министерството на финансите на Съединени американски щати подозира, че точно Кабаева укрива забележителна част от благосъстоянието и активите на Владимир Путин в чужбина, написа още " Уолстрийт Джърнъл ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР