С награда от £120 000, заложена на карта, всички звезди

...
С награда от £120 000, заложена на карта, всички звезди
Коментари Харесай

Звездата от „Предатели“ разкрива как е върнал живота си в релси след ампутация на крака

С премия от £120 000, заложена на карта, всички звезди от телевизионния хитов сериал „ Предателите “ обезверено желаят да побеждават.

Но както към този момент загатна състезателят Джони Холоуей, той към този момент е спечелил доста повече, в сравнение с може да се купи с пари, откакто се бори да не бъде взривен от IED в Афганистан. Освен това измъчен от посттравматичен стрес и ослепял с едното око, той се бори две години, с цел да избави тежко ранен крайник, преди да бъде ампутиран. Едва тогава, сподели той, си върна живота.

Джони, 31, вторият любимец за победа в риалити шоуто, сподели: „ В продължение на две години се борих да запазя крайници си, макар че лекарите желаеха да го ампутират то. Бях твърдоглав и имах вяра, че ще се излекува. Беше доста мрачно време душевен и физически. Не можех да сложа никаква тежест на крайници си и това, че бях у дома и страдах от самото начало, ме караше да се усещам като задължение за приятелката ми, Лорън. Оженихме се през януари 2016 година и няколко месеца по-късно признах провалянето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР