С над 80 млн. продадени албума, Андреа Бочели се завръща

...
С над 80 млн. продадени албума, Андреа Бочели се завръща
Коментари Харесай

Гледайте Андреа Бочели в шоу-спектакъла „Легенда за красотата“

С над 80 млн. продадени албума, Андреа Бочели се завръща на кино екраните, с цел да вземе присъединяване в шоу-спектакъла на лед – „ Легенда за хубостта “, който съчетава опера, поп музика, фигурно пързаляне и мода. Това взимащо дъха зрелище е снимано в емблематичната Арена ди Верона в Италия. Чрез техниката на снимане и сцената с завършена ледена пързалка в центъра й, публиката ще може да се наслаждения на едно същинско 360-градусово преживяване, пренасящо ги в античните Римски арени.

„ Легенда за хубостта “ е аудио-визуален шедьовър, заздравен с лазерни и пиротехнически резултати, които трансформират представлението на международно известните фигуристи Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел и Шизука Аракава в една същинска приказност на фона на безконечни оперни класики.

Спектакълът „ Легенда за хубостта “ е спонсориран от известната италианска фешън марка Intimissimi и е въодушевена от известните дами в гръцката митология – героини на обич и покруса, които и до през днешния ден раздрусват актуалния живот. Историите от класическата митология се преплитат по невъобразим до момента метод и оживяват на огромния екран. От Венера до Елена от Троя, от Цирцея до Медуза, известните героини от Гръцките легенди са в центъра на подиуми, рисуващи възприятията и пристрастеностите на актуалните дами. Костюмите са дело на Киара Ферани – най-влиятелното фешън име в Италия през днешния ден. Чрез техните истории, с най-хубавите музиканти и фигуристи в света, спектакълът отпразнува хубостта на женствеността.

„ Легенда за хубостта “ може да гледате в кино Арена само на 8 и 10 март от 20.00 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР