С над 60 трилиона долара Щатите са държавата, в която

...
С над 60 трилиона долара Щатите са държавата, в която
Коментари Харесай

Богатството на Индия ще се увеличи със 180% за десетилетие

С над 60 трилиона $ Щатите са страната, в която е съсредоточено най-голямото благосъстояние на света. Това няма да се промени и през идващото десетилетие, когато Съединени американски щати ще бъдат още веднъж водачи, само че с 20% по-голямо общо положение - 72,8 трилиона $.

Що се отнася до бързия напредък на всички активи в най-богатите страни, през идващото десетилетие водачът ще бъде напълно друг.

Според изчисленията в проучването Global Wealth Migration Review общото положение в Индия ще нарасне с цели 180% сред 2018 и 2028 година или от 8,1 трилиона $ през днешния ден ще стигне 22,8 трилиона $.

На второ място след нея в това отношение е Китай с предстоящо над двойно нарастване на благосъстоянието или със 120%. В идващото десетилетие то ще нарасне от 23,6 трилиона $ до 51,8 трилиона $.

От друга страна не е изненадващо, че в развитите страни предстоящият напредък ще бъде много по-ограничен. За огромните европейски стопански системи прогрозираният растеж е в границите на 10%. С толкоз ще нарасне благосъстоянието на Англия, Германия, Франция и Италия.

Канада ще се показа малко по-добре от Съединени американски щати по напредък, като упованията за нея са за подобен от 30 на 100 или от 6 до 7,8 трилиона $.

Австралия единствена прави изключение от развитите стопански системи, като през идващото десетилетие благосъстоянието на страната ще се усили с 80 на 100 или от 6 до 10,8 трилиона $. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР