С над 20 млн. продадени албума, „Джипси Кингс“ продължават да

...
С над 20 млн. продадени албума, „Джипси Кингс“ продължават да
Коментари Харесай

Легендарната френска група Джипси Кингс“ идва в България

С над 20 млн. продадени албума, „ Джипси Кингс “ не престават да са най-продаваната френска група. Почитателите им в България ще могат да ги чуят на фестивала в Бургас, който ще се организира при започване на август.

„ Много се радваме, че ще дойдем в България и ще пеем “, показа пред bTV Диего Балиардо, който е съосновател на групата дружно с братята си.

Известността ги спохожда, когато персонално Бриджит Бардо ги кани да извършват музика за гостите на нейно частно празненство. Те са свирили пред митове като Салвадор Дали и Чарли Чаплин.

Годините не са съумели да лишават нищо от достоверността на групата.

„ Циганската музика не се трансформира, тя е една и съща по целия свят “, посочи Балиардо. „ Откакто съществува, не търпи смяна и всички я харесват. Защо да я променяме. “

Музикантите от „ Джипси Кингс “ заобикалят да обвързват музиката си с политика. Според тях единствената причина, заради която някой би трябвало да свири е, тъй като обича музиката.

Най-големият шлагер на групата е песента „ Bamboleo “, която ги изстрелва на върха. Тя трансформира целия живот на музикантите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР