С над 20 кила по-слаба се яви на откриването на

...
С над 20 кила по-слаба се яви на откриването на
Коментари Харесай

Катя от „Ритон“ стопи 20 кила


С над 20 кила по-слаба се яви на откриването на изложбата с циркови плакати през годините от сбирката на Драго Чая Катя от " Ритон " . Напук на международните фешън трендове двамата със Здравко бяха в черно от глава до пети. Дуетният и житейски сътрудник на Катя също беше фрапантно окльощавял, а тъмните тоалети в допълнение подчертаваха измършавяването на естрадните звезди.

 

 Драго Чая с мага Йордан от

Драго Чая с мага Йордан от " Фермата "

С мантия цвят пепел от рози дойде на вернисажа на сътрудника си и телевизионерката Мира Добрева. Още от вратата двамата с Драго се награбиха и разцелуваха, само че присъстващите хай персони незабавно започнаха да шушукат, че това е режисура и в действителност помирение сред двамата няма. Преди година русокоската от Златоград измести Драганов като водещ на предаването " Българска национална телевизия на 60 " и от този момент до през днешния ден той към момента не е намерил кей в нито една телевизия.

 

 Зам.-министърката на културата Весела Кондакова сервира приветствен адрес

Зам.-министърката на културата Весела Кондакова сервира приветствен адрес

" С Драго сме в прелестни връзки! Никога сред нас не е имало спор. Винаги сме се поддържали и сме си пазели гърба ", сподели за " България Днес " Мира Добрева.

 

 Катя от

Катя от " Ритон " изглеждаше напряко безтелесна

За разлика от Добрева с нейния жанр " живот в розово ", колежката й Лара Златарева сновеше с атлазен тоалет в пролетно, само че отровнозелено. Кака Лара имаше тъмно изражение, което контрастираше с усмивката от ухо до ухо на. Тв водещата остана свъсена до края на вернисажа, като даже пъстрите циркови афиши не можаха да издигнат настроението й.

 

 Мира Добрева

Мира Добрева

За броени минути се задържа в залата рапърът 100 кила, който също като " ритонците " беше навлякъл комплект черни одежди, гарнирани с кожена яка. Не беше не запомнил на закачалката у дома и черната си шапка, негова запазена марка от дебюта му. Известният рапър избра да пуши на открито, вместо да преглежда експонатите, като разясни, че вентилацията не била на равнище и едвам се дишало, писа " България Днес ".

 

 Звездата от

Звездата от " Полицаи на края на града " Кристиан Милатинов почете вернисажа

 Драго събра легендите на цирковата акробатика

Драго събра легендите на цирковата акробатика

Без връхна дреха цъфна на изложбата и артистът Стефан Н. Щерев. Той е остарял другар на Драго, само че избра да разяснява своите лични " креативен търсения ". За вестника Чечо разкри, че ще прави поредност от осъществявания покрай разнообразни паметници в цяла България.

" Аз ги назовавам нономенти, тъй като би трябвало да се махнат ", показа комикът. Наскоро той е правил шоу до " чинията " на Бузлуджа, а по Великден щял да го повтори край паметника на руската войска във Варна.

 

 Специален посетител на изложбата бе цирков акробат номер едно на България Енчо Кирязов

Специален посетител на изложбата бе цирков акробат номер едно на България Енчо Кирязов

Атракция номер едно на вернисажа обаче бяха легендите на цирковата акробатика от 60-те и 70-те, златните години на българския цирк, Янка Силаги, Величка Дукова и Цена Божилова.

 

 Кака Лара бе избрала отровнозелен тоалет за събитието

Кака Лара бе избрала отровнозелен тоалет за събитието

" Това е нашата акробатка, поради която принцесата на Монако Грейс Кели смъква златния си пръстен и й го подарява в символ на противоречие, че българската натрупа е била класирана втора ", разгласи Драго, прегръщайки Янка Силаги.

Звездите на цирковата акробатика изглеждаха подготвени за нови номера под шапитото макар напредналата си възраст. Величка Дукова дори довери, че и до момента гледала със сестра си тюлен в бащиния им дом.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР