С над 10% от населението, употребяващо марихуана (канабис), Франция, Испания,

...
С над 10% от населението, употребяващо марихуана (канабис), Франция, Испания,
Коментари Харесай

РСМ на първо място в Югоизточна Европа по пафкане на трева

С над 10% от популацията, употребяващо марихуана (канабис), Франция, Испания, Хърватия и Италия оглавяват листата в Европа, сочат данните, оповестени в уеб страницата Landgeist.

Македония е в челните редици на листата с 6,6% и в действителност е водеща страна в Югоизточна и Източна Европа, предава БГНЕС.

Ако съгласно количеството изядено месо Македония е на последно място, то във връзка с марихуаната страната е „ един до друг “ със западноевропейските страни. Македония е маркирана на картата като страна, в която марихуаната е позволена за медицински цели.

Уточнява се, че за задачите на изследването са употребявани данни какъв % от популацията е употребявало марихуана през последните 12 месеца. 

В Европа има единствено една страна, където канабисът е законен - Малта. Там канабисът може да се отглежда в обществени клубове за канабис, които могат да го популяризират сред членовете, до най-много 7 g дневно и 50 g на месец. Парадоксалното е, че в страната пушенето на трева за наслаждение е позволено, само че търговията - не.



Видно от графиката процентът на феновете на марихуаната у нас е 2,4, което явно не дава отговор на действителността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР