С над 1 милиона лева спестявания е емигрирал Васил Василев-Зуека.

...
С над 1 милиона лева спестявания е емигрирал Васил Василев-Зуека.
Коментари Харесай

Зуека заминал за Испания с над 1 млн. лева

С над 1 милиона лв. спестявания е емигрирал Васил Василев-Зуека. Благодарение на впечатляващата сума, артистът може умерено да претърпява без терзания за утрешният ден, дружно със брачната половинка си Ани Вичева и дребният им наследник Стефан.

За изненадващото бягство на Зуека се разбра от негово изявление наскоро. В него комикът призна, че от три месеца се е изнесъл от страната и няма никакви проекти да се завръща още веднъж тук. Освен на отмора или посетители при другари и родственици. Повод за крайното му решение е разочарованието от ставащото в страна, написа Уикенд.

„ От 31 години у нас съвсем нищо не се промени. Има някакви неща, само че те са дребнички. Главното, значителното, което трябваше да промени живота на българите, не се е случило. Ние сме най-бедната страна, страната, която не се чува на никое място, която постоянно ще слугува и за народа ще е доста неприятно, не за ръководещите. Ясно е защо”, проплака разочарованият артист.

Зуека отхвърли да каже къде е новото му леговище. Уточни само, че в новата му татковина има закони, които се съблюдават, а политиците не са толкоз крадливи. Макар и на 56 години, Василев избира бягството в чужбина, с цел да обезпечи по-добро бъдеще за дребният си наследник Стефан. Малчуганът към този момент е записан в първи клас и след седмица стартира учебно заведение, похвали се гордият баща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР