С началото на Пролетта рокерите от цялата страна се събраха

...
С началото на Пролетта рокерите от цялата страна се събраха
Коментари Харесай

Шествието тръгна! Стотици рокери превзеха улиците на Пловдив

С началото на Пролетта рокерите от цялата страна се събраха още веднъж за обичайното си шествие. Те откриха мотосезона с доста музика и плач на мотори. Мотористите, от сутринта бяха извадили мощните си возила и потеглиха към бул. „ България”. Там бяха посрещнати от домакините от мото братството " Вагабонтс ". В шествието взеха присъединяване клубове от Пловдив, София, Асеновград, Стара Загора, Ямбол и доста други градове от цялата страна.

Празникът стартира през днешния ден в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд Министерски съвет на бул. „ България”. В 12:00 часа дългата съвсем километър колона от мотори се насочи към Бачковския манастир, като мина през централните улици на Пловдив. Там ще бъде отслужен обичаен водосвет за началото на новия сезон.

На място бе обезпечено съществено полицейско наличие, като „ Специализирани полицейски сили” ескортираха шествието!

„ Това е като че ли си държал пиленце в кафез, отваряш му малката врата и то усеща какво е свободата “. Това разяснява за пандемията и анулираните шествия Христо Йончев- Дунди от пловдивското мотобратство.

„ Тази година ние ще проведем шествието с апел. " Нека бъдем толерантни на пътя!!! “ . Пожелавам си в случай че може да нямаинциденти и тази година да приключи, както стартира – с наслада “, добави пред TrafficNews Дунди.



Най-малкият в мотобратството е 7-годишно момче, което кара малко моторче, а най-възрастният моторист е на 80 години, описаха още от „ Вагабондс “.

Предвид двугодишната пауза, уредниците направиха още едно запаметяващо се шествие. Те поеха по пътищата, с цел да се включат в незабравими завършения.

След 4 дни в София ще бъде даден старт на сезона, а в неделя и в Монтана, оповестиха в формалната Фейсбук страница на „ Вагабондс “.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР