С началото на месец декември всички ние започваме да се

...
С началото на месец декември всички ние започваме да се
Коментари Харесай

Най-паметните спортни събития през 2017

С началото на месец декември всички ние започваме да се замисляме от ден на ден за изминаващата година и с очаквания да гледаме към идващата 2018-а.

И защото през 2017 Gong.bg чества своята 10-а годишнина, взехме решение дружно да определим топ 10 на спортните събития в миналите месеци. Номинациите са от нас - определянето на техните позиции от вас!

Григор Димитров бе във фокуса през цялата година, по тази причина и попада измежду кандидатите с две оферти - мощните му изяви при започване на годината, както и блестящият свършек с трофея в Лондон. Радост от българска позиция ни донесоха и "златните " девойки в художествената гимнастика, а сноубордистът Радо Янков още веднъж летеше победно по пистите.

Големите боксови зрелища Джошуа-Кличко и Макгрегър-Мейуедър също са номинирани, а не сме не запомнили и футбола, където Реал Мадрид сътвори нещо историческо - повтаряне на купата в Шампионска лига.

Дали събитията с българско присъединяване ще изпреварят останалите, кое от тях ще заеме почетното първо място и по какъв начин ще наподобява финалната класификация на ТОП 10 за 2017, решавате вие. Кои са всички номинации - вижте в нашата анкета, където можете да гласувате за своя любимец до 15 декември. Резултатите ще обявим в дните преди Коледа.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР