С началото на мандата на Джо Байдън дойде и възраждането

...
С началото на мандата на Джо Байдън дойде и възраждането
Коментари Харесай

Краткият мандат на кучетата на Байдън

С началото на мандата на Джо Байдън пристигна и възраждането на една остаряла традиция в Белия дом - там да живеят и домашни любимци. Заедно с Първото семейство, във Вашингтон се придвижиха и двете им немски овчарки Чамп и Мейър .
 Джо Байдън, немските овчарки Чамп и Мейър и идването им в Белия дом
Първите кучета на Съединени американски щати превзеха Белия дом

Четиринога наслада

Предшественикът на поста Доналд Тръмп не делеше краткотрайния си дом с никакви животни и по тази причина фотосите на новия държавен глава с двете кучета провокираха огромна наслада. Но тях продължи прекомерно малко, за жалост.

Двете немски овчарки са върнати в резиденцията на семейство Байдън в Уилмингтън след няколко неприятни случая. Едно от кучетата е показало експанзия към личния състав и сътрудниците, които се грижат за сигурността на Първото семейство.

Major on lookout for squirrel.

- Champ
— The First Dogs of the United States (@TheFirstDogs)
Имало е и различен случай, в който чиновник е бил захапан от Мейър, 3-годишната овчарка , като не се оповестява какъв брой съществено са пострадванията. Дружката му Чамп е на цели 13 години и няма сходни непристойни прояви, само че е взето решение двете кучета да не се разделят, предава CNN.
 Джил Байдън, разводът с Бил Стивънсън и какво мисли в този момент за него
Джил Байдън и щастието от развода

Съжалява ли за предишното новата Първа дама

Така Белият дом още веднъж остана без домашни любимци , като на този стадий не е ясно дали Първото семейство няма да реши да си вземе други, с които да запълни празнотата. Джо и Джил са привикнали да живеят с куче и едва ли ще устоят неналичието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР