С наближаването на Великден – един от най-светлите празници, всеки

...
С наближаването на Великден – един от най-светлите празници, всеки
Коментари Харесай

Внимание! Продават ни козунаци без етикет и сертификат!

С наближаването на Великден – един от най-светлите празници, всеки гледа да припечели, без значение по какъв начин и за чия сметка. Най-търсените артикули и произведения са яйцата и козунаците, които се оказа, че се продават много нерегламентирано и би трябвало да внимаваме какво пазарим за домашната софра. За яйцата е ясно, че непрекъснато покачват цената си, само че козунаците също заливат пазара – най-много онлайн и то без никакъв документ и обозначителни етикети, видя Lupa.bg.

Производители и по-далновидни търговци употребяват разнообразни типове платформи за продажба на тестените произведения, чийто генезис не е обезпечен по никакъв метод.

Много постоянно на тях даже няма етикети. Продават се вакуумирани козунаци с по-дълга продължителност, които може да бъдат поръчани и безусловно да бъдат досавени до вашата врата, което ще ви улесни много, само че това ли е цената?

На сладките произведения не написа нищо, а също по този начин имат и явен производител и адресант. На местата, на които се създават, са в провинцията – в Пловдивско и в Пазарджишко, а локални поданици към този момент реагираха и алармираха за тази несправедливост.

На доста от „ мобилните “ обекти даже работят лица без документи за подобен вид активност, като тези практики не престават, а това са съществени нарушавания за продажбите на храни навън.

Лошото е, че търговците не се стряскат и от все по-големите санкции, защото с количеството, което заливат пазара на конкурентни цени, те ги избиват неведнъж.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР