С наближаването на очакваната дата на пускане на пазара на

...
С наближаването на очакваната дата на пускане на пазара на
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S24 Ultra може да има много по-добра камера от очакваното и много ярък дисплей

С наближаването на предстоящата дата на стартиране на пазара на серията Samsung Galaxy S24 станахме очевидци голям брой приключвания на информация и клюки. Сега стана ясно, че в топ флагманът Galaxy S24 Ultra ще има доста увеличение на яркостта на неговия екран, а има и свежа информация, обвързвана с камерата му.

Според отчет на южнокорейския уебсайт The Elec, Samsung Galaxy S24 Ultra ще бъде пуснат на пазара с 200 МР съществена камера, 12МР ултра-широкоъгълна, 10МР телефото камера с 10-кратно оптично нарастване и 50 МР с 5-кратно оптично нарастване, както и 12МР предна камера.

Всички тези спецификации са същите като при Galaxy S23 Ultra, като се изключи 50МР камера с 5-кратно нарастване, която ще бъде на мястото на 10МР с 3-кратно нарастване.

Може и да не е по този начин, въпреки всичко това са единствено клюки. Предишни приключвания на информация сочеха, че Samsung Galaxy S24 Ultra ще има 50 МР камера с 5-кратно нарастване и 10 МР камера с 3-кратно нарастване, като няма да се предлага 10-кратно нарастване, тъй че е добре да приемете това ново изказване с доза подозрение.

По-спорно е дали замяната на 3-кратното нарастване с 5-кратно е по-добра, в сравнение с да се остане единствено с 3-кратно, защото 3-кратното нарастване може да бъде потребно фокусно разстояние за портретни изображения, само че повишението на резолюцията от 10 МР на 50 МР несъмнено би било желателно.

В същия отчет се загатват и спецификациите на камерите на общоприетите Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus, само че те са такива, каквито сме чували и преди и също са идентични с тези на Samsung Galaxy S23 и Samsung Galaxy S23 Plus.

По-конкретно – съгласно информацията тези два смарт телефона ще разполагат с 50МР съществена камера, 12 МР ултра-широкоъгълна и 10 МР телефото камера (вероятно предлагаща 3х оптично нарастване, макар че това не е конкретизирано тук). Не се загатват и спецификациите на селфи камерите им, само че тя евентуално ще е 12 MP въз основа на предходни отчети – което още веднъж би било в сходство с актуалните модели.

Сега да поговорим и за слуховете по отношение на яркостта на екрана на Galaxy S24 Ultra: Според информатора Ахмед Куайдер, Galaxy S24 Ultra ще се предлага с екран, чиято бляскавост ще доближава до 2600 нита. Това е много огромна стъпка нагоре спрямо 1750 нита при Galaxy S23 Ultra.

Още през август излезе информация, че S24 Ultra ще се предлага със супер ослепителен екран, само че този слух даде ясни стойности.

Други непотвърдени спецификации, които сме чували за екрана на S24 Ultra включват размер от 6,78 инча и резолюция 3120 x 1440 пиксела – тъй че екран, който е малко по-малък от S23 Ultra, само че съдържа няколко пиксела повече.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР