С наближаването на летния сезон, дори и мъжете, в днешно

...
С наближаването на летния сезон, дори и мъжете, в днешно
Коментари Харесай

Какви слънчеви очила в момента са актуални при мъжете?

С наближаването на летния сезон, даже и мъжете, в днешно време, желаят да са стилни и елегантни. За да задоволят тези свои потребности, е добре да се срещнат с настоящите мъжки слънчеви очила, които оглавяват трендовете сега. 

Разнообразието от оферти е в действителност огромно, само че е значимо да се намерения освен за външния тип. Не бива да се не помни фактът, че с изключение на за по-стилна визия, този аксесоар е предопределен да дава нужната отбрана от нездравословното въздействие на слънчевите лъчи.

Актуални мъжки слънчеви очила

За да бъде мъжкият ви облик оптимално моден и приключен, добре е да сте подбрали подобаващи аксесоари към него. Един от желаните такива през лятото са настоящите мъжки очила. Ето и моделите, които ще са на мода през този сезон:

oversized (по-широки от лицето) – тези оферти са с рамки, които придават на лицето по-широк и мощно изразен тип, което ги прави много желани. Обикновено са направени от метал или пластмаса, само че в случай че имате по-чувствителна кожа – ревизирате за хипоалергенни оферти, които да не провокират раздразнения;

квадратни – такива разновидности са най-подходящи за мъже, с по-широка челюст и лице, защото основават симетричност в цялостния облик. За поредна година са все по-предпочитани, тъй като в действителност реализират вярна визия и са повсеместен вид за съвсем всякакво облекло;

кръгли – кръглите мъжки разновидности не са излизали от листата с настоящи оферти. Те са въодушевени най-много от ретро стила на 60-те и 70-те години. Подходящи са за по-остри черти, защото реализират баланс в излъчването. Често включват забавни дизайнерски детайли, като даже се срещат изработки от естествени материали. Пасват на разнообразни тоалети, стига да е съгласуван верен асортимент на цветовете;

летец – неслучайно подобен вид мъжки слънчеви очила се утвърдиха като настоящи за поредна година. Те имат необятни рамки, най-често във формата на трапец. Както подсказва названието им, вдъхновението за този модел идва от класическите авиаторски очила, които са се употребявали главно от военни летци в предишното. Подходящи са за лица с остри черти и се срещат във разновидности от разнообразни метали. 

Актуалните модели мъжки слънчеви очила се оферират от световноизвестни марки, като Carrera, Guess, Ray-Ban и Oakley, както и други марки, потвърдили се на пазара. Не пропускайте с изключение на трендовете, да вземете под внимание и персоналния си жанр и форми на лицето. 

Хубаво е да изберете от търговец, предлагащ истински артикули, осигуряващи добра отбрана на стъклата, само че и задоволително удобни по време на носене. Така по едно и също време ще запазите стилното лъчение и удобството от протекцията.

Подходящи съчетания с мъжки слънчеви очила

За да изглеждате оптимално добре, е значимо да вършиме и настоящи комбинации с обичаните си слънчеви модели. Добре е да знаете, че по-широките мъжки оферти се съчетават добре със спортно-елегантното облекло, до момента в който ретро разновидностите имат по този начин нареченото хипи лъчение, което ги прави по-добър избор за визии, които не са изключително ангажиращи. Те са отлично предложение за всекидневен и неналожителен жанр. 

Не пропускайте да съобразите формите на лицето с избора, защото това е основният фактор, който дефинира дали ще ви подхожда даден дизайн. Прочетете още веднъж кои модели на какво подхождат или разгледайте фотоси на продуктите и сравнете хората, които ги показват. Така ще може да припознаете своите линии на чертите в някой от тях и да се ползвате от предоставения дизайнерски жокер.

Важно е да се означи, че годишните трендове не пасват на желанията на всеки, а най-важното е самите вие да се възприемате добре. Така с лекост постоянно ще излъчвате увереността в облика, който сте си основали.

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР